Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats podran proposar activitats per a la Festa Major fins al 16 d’abril Com a conseqüència de l’estat d’alarma, l’Ajuntament ha ampliat el termini perquè el teixit associatiu pugui presentar les seves sol·licituds de manera telemàtica https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les entitats podran proposar activitats per a la Festa Major fins al 16 d’abril

Com a conseqüència de l’estat d’alarma, l’Ajuntament ha ampliat el termini perquè el teixit associatiu pugui presentar les seves sol·licituds de manera telemàtica

Les entitats són fonamentals en la programació de Festa Major (foto: Ajuntament de Rubí – Festa Major).
Les entitats són fonamentals en la programació de Festa Major (foto: Ajuntament de Rubí – Festa Major)

Les entitats i altres col·lectius locals que tinguin previst organitzar activitats en el marc de la Festa Major de Rubí podran sol·licitar-ho fins al 16 d’abril. Com a conseqüència de l’actual situació d’emergència sanitària, l’Ajuntament ha decidit ampliar el termini per poder presentar propostes, que inicialment finalitzava el proper dilluns 6 d’abril.

Atès que l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) es troba tancada al públic, totes les sol·licituds s’hauran de fer per correu electrònic a l’adreça i, en cas que l’entitat disposi de certificat digital, també a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament, via instància genèrica i adjuntant el formulari que hauran rebut prèviament.

Aquest és un tràmit obligatori que té com a objectiu facilitar al Consistori la coordinació de la programació de la Festa Major, tant pel que fa a la distribució d’espais com als horaris i les necessitats tècniques. Disposar d’aquesta informació també és imprescindible per fer una bona publicitat de la programació i que aquesta arribi correctament a la ciutadania. Per tot això, és important que les entitats i col·lectius que vulguin participar a la Festa Major aportin el màxim d’informació possible i que hi adjuntin, en cas que sigui necessari, altra informació addicional ─explicacions més extenses sobre les activitats, plànols, recorreguts, etc.

Un cop recollides totes les propostes, el Servei de Promoció i Dinamització Cultural s’encarregarà d’encabir-les a la programació de la Festa Major i de solucionar possibles incompatibilitats i contratemps.

Malgrat el context excepcional que ha generat la pandèmia de la Covid-19, des del Servei de Promoció i Dinamització Cultural se segueix treballant per tenir a punt un esquema bàsic de la programació de la Festa Major i de les necessitats que s’han de tenir en consideració. En cas que s’haguessin d’adoptar noves mesures de contenció del coronavirus que afectessin el format o fins i tot les dates de la celebració, l’Ajuntament ho comunicaria de manera immediata a les entitats implicades.

Aquest any, la Festa Major de Rubí està inicialment programada del dimecres 25 de juny al dilluns 29 de juny, dia de Sant Pere.