Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats locals ja poden fer la sol·licitud per gestionar un bar durant la Festa Major L’Ajuntament posa a disposició del teixit associatiu 24 estands a l’Escardívol, l’espai on es duran a terme els actes més multitudinaris de la celebració https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les entitats locals ja poden fer la sol·licitud per gestionar un bar durant la Festa Major

L’Ajuntament posa a disposició del teixit associatiu 24 estands a l’Escardívol, l’espai on es duran a terme els actes més multitudinaris de la celebració

Els bars de les entitats són un element tradicional de les nits de Festa Major (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Els bars de les entitats són un element tradicional de les nits de Festa Major (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

A partir d’aquest dimecres, les entitats locals poden sol·licitar un espai de bar a l’Escardívol per explotar-lo durant els dies de Festa Major. El tràmit es pot fer de manera telemàtica a través de la Seu Elèctronica de l’Ajuntament fins al proper dimarts 24 de maig.

Els bars de Festa Major estan a disposició de les entitats culturals, cíviques i solidàries, esportives, juvenils i de lleure, mediambientals i de salut pública que estiguin inscrites al Registre d’Entitats Ciutadanes (REC) de l’Ajuntament de Rubí amb una antiguitat mínima de tres anys naturals i que compleixin els requisits que consten al plec de condicions reguladores. El Consistori ha licitat enguany 24 parades a l’Escardívol, com ja s’havia fet en els anys anteriors a la pandèmia. En cas que el nombre de sol·licituds superi aquesta xifra, s’organitzarà un sorteig per decidir les entitats adjudicatàries i aquelles que quedin fora tindran reservat automàticament un espai per a l’any vinent.

Els col·lectius interessats a explotar un dels bars de l’Escardívol hauran de presentar la seva sol·licitud a través de la Seu Electrònica, juntament amb una còpia del DNI de la persona representant de l’entitat.

 

Tornen els concerts multitudinaris

La Festa Major de Sant Pere tindrà lloc del 28 de juny al 3 de juliol. Després de més de dos anys de pandèmia, la celebració recuperarà l’Escardívol com a espai central de la celebració, amb actes tan multitudinaris com els concerts del festival RRandom. Entre aquests, ja s’han confirmat les actuacions de Mishima i Gertrudis el dimecres 29 de juny, l’espectacle LOS40 on Tour la nit del divendres 1 de juliol, i el concert de Versión Imposible el dissabte 2 de juliol.

L’alta concentració de persones a l’Escardívol, especialment durant les nits de Festa Major, fa preveure també una intensificació de la mobilitat. Davant d’això, l’Ajuntament recomana a la ciutadania que realitzi els seus trajectes a peu o que, en cas que siguin persones que vinguin de fora del municipi o de zones més llunyanes al centre, facin servir el transport públic. Durant la Festa Major, la Policia Local extremarà el control dels estacionaments indeguts, que seran sancionats amb multes de fins a 200 €.