Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les entitats ja poden proposar activitats per a la Festa Major 2020 El 6 d’abril és el termini màxim per fer arribar les sol·licituds a l’Ajuntament, amb vista a confeccionar la programació de la Festa de Sant Pere, que tindrà lloc del 25 al 29 de juny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les entitats ja poden proposar activitats per a la Festa Major 2020

El 6 d’abril és el termini màxim per fer arribar les sol·licituds a l’Ajuntament, amb vista a confeccionar la programació de la Festa de Sant Pere, que tindrà lloc del 25 al 29 de juny

Les entitats i altres col•lectius  han de comunicar les activitats que tenen previst fer per Festa Major (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Les entitats i altres col•lectius han de comunicar les activitats que tenen previst fer per Festa Major (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Les entitats i altres col·lectius locals que tinguin previst organitzar activitats en el marc de la Festa Major de Rubí han de sol·licitar-ho a l’Ajuntament fins al 6 d’abril. La petició s’ha de fer mitjançant un formulari que rebran per correu electrònic i que també trobaran disponible a la Seu Electrònica de l’Ajuntament durant aquesta mateixa setmana.

Aquest és un tràmit obligatori que té com a objectiu facilitar al Consistori la coordinació de la programació de la Festa Major, tant pel que fa a la distribució d’espais com als horaris i les necessitats tècniques. Disposar d’aquesta informació també és imprescindible per fer una bona publicitat de la programació i que aquesta arribi correctament a la ciutadania. Per tot això, és important que les entitats i col·lectius que vulguin participar a la Festa Major omplin el formulari amb el màxim detall possible i que hi adjuntin, en cas que sigui necessari, altra informació addicional ─explicacions més extenses sobre les activitats, plànols, recorreguts, etc. Un cop emplenada, la sol·licitud l’han de presentar al Registre General de l’Ajuntament de Rubí, a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC).

Un cop recollides totes les propostes, el Servei de Promoció i Dinamització Cultural s’encarregarà d’encabir-les a la programació de la Festa Major i de solucionar possibles incompatibilitats i contratemps.

Cinc dies de festa
Aquest any, la Festa Major de Rubí s’iniciarà el dijous 25 de juny i finalitzarà el dilluns 29 de juny, coincidint amb la celebració de Sant Pere. El fet que aquest últim dia sigui festiu local farà que la ciutadania pugui gaudir d’una nit addicional amb programació forta, després de l’habitual Nit Golfa de dissabte.

La celebració sumarà, per tant, cinc jornades d’activitats que tindran el teixit associatiu local com a gran protagonista.