Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les enquestes de l’Estudi de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat 2022 comencen aquest dissabte A partir del 22 d’octubre, enquestadors i enquestadores degudament identificats preguntaran porta a porta l’opinió de la ciutadania sobre la ciutat, els serveis municipals i l’evolució del municipi, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les enquestes de l’Estudi de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat 2022 comencen aquest dissabte

A partir del 22 d’octubre, enquestadors i enquestadores degudament identificats preguntaran porta a porta l’opinió de la ciutadania sobre la ciutat, els serveis municipals i l’evolució del municipi, entre d’altres

Els enquestadors i enquestadores van identificats amb els colors i logotip de l’Ajuntament (foto: Ajuntament de Rubí).
Els enquestadors i enquestadores van identificats amb els colors i logotip de l’Ajuntament (foto: Ajuntament de Rubí)

El Treball de Camp de l’enquesta de l’Estudi de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat de Rubí 2022, consistent en entrevistes domiciliàries, es posa en marxa aquest dissabte 22 d’octubre.

L’estudi, que es realitza cada any des de 2016, pregunta als rubinencs i rubinenques sobre el seu grau de coneixement i satisfacció de la ciutat i recull la seva valoració sobre els serveis municipals i l’evolució del municipi, entre d’altres.

Des de l’edició de 2021, l’Estudi de Satisfacció Ciutadana i Coneixement de la Ciutat consisteix en una part d’investigació quantitativa que correspon a l’enquesta i incorpora també una part d’investigació qualitativa a través de sessions de Focus Group. Dins de la mateixa enquesta que s’inicia dissabte, es demana als i les participants si volen formar part d’aquest grup que analitzarà en profunditat els resultats de la part quantitativa. A les sessions de Focus Group, que es portaran a terme més endavant, també hi poden participar altres ciutadans i ciutadanes convocats per diferents canals de l’Ajuntament.

El treball de camp de l’enquesta anirà a càrrec l’empresa Vox Populi Recerca, SL. Aquesta empresa especialitzada en estudis de mercat s’encarregarà de fer les entrevistes a domicili a una mostra ciutadana estadísticament representativa per raó de sexe, edat i zona geogràfica durant aproximadament dues setmanes.

Els enquestadors i enquestadores aniran en tot moment degudament identificats: portaran una credencial oficial i una armilla de color vermell amb l’escut de l’Ajuntament de Rubí, per tal que puguin ser fàcilment reconeixibles per la ciutadania.

Es pot sol·licitar més informació sobre aquest Estudi, i altres relatius a la ciutat de Rubí, al correu electrònic del Gabinet d’Estudis i Estadístiques municipal.

Objectius de Desenvolupament sostenible