Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les candidatures als Premis a les millors iniciatives comercials es poden presentar fins al 20 de setembre L’Ajuntament de Rubí reconeixerà amb 5.000 euros cadascun els dos millors projectes implantats el 2019 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les candidatures als Premis a les millors iniciatives comercials es poden presentar fins al 20 de setembre

L’Ajuntament de Rubí reconeixerà amb 5.000 euros cadascun els dos millors projectes implantats el 2019

Els premis s’adrecen a establiments que hagin obert o que tinguin previst fer-ho durant el 2019 (foto: Ajuntament de Rubí).
Els premis s’adrecen a establiments que hagin obert o que tinguin previst fer-ho durant el 2019 (foto: Ajuntament de Rubí)

Les persones emprenedores que vulguin optar als Premis a les millors iniciatives comercials 2019, convocats per l’Ajuntament de Rubí, poden presentar la seva candidatura fins al 20 de setembre a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) ─la del Centre o la de Les Torres─ o a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), situada a la Masia de Can Serra.

Els Premis a les millors iniciatives comercials reconeixen amb 5.000 euros cadascun els dos millors projectes implantats durant l’any. Poden optar-hi les persones físiques i jurídiques que durant l’any 2019 tinguin previst obrir o hagin obert un establiment comercial al detall o bé tinguin previst traslladar o hagin traslladat a un nou local comercial una activitat ja en funcionament. En aquest darrer cas, el trasllat ha de ser a una zona comercialment més idònia per al tipus d’activitat desenvolupada.

L’Ajuntament de Rubí convoca aquestes ajudes per tal de fomentar la implantació de noves activitats comercials a la nostra ciutat i l’emprenedoria comercial, promoure l’ocupació de locals buits, dinamitzar les diferents zones comercials de la ciutat i potenciar el comerç de proximitat. Només poden optar-hi les activitats que es desenvolupin en establiments ubicats dins la Trama Urbana Consolidada de Rubí.

La convocatòria dels premis, amb tots els requisits necessaris, es pot consultar a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí. També s’hi pot accedir a través del web de Rubí Comerç i l'apartat de Comerç del web municipal.

Els dos establiments guanyadors seran triats per un jurat expert d’acord amb els criteris de valoració establerts a les bases. Entre d’altres, els comerços hauran de ser originals pel seu producte, pel públic objectiu i per la fórmula de venda, i contribuir a la dinamització comercial del seu entorn.