Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les aules d'estudi nocturnes i de caps de setmana obren aquest dilluns Aquest servei, adreçat a persones joves que vulguin preparar els seus exàmens en un bon entorn, s’ofereix a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les aules d'estudi nocturnes i de caps de setmana obren aquest dilluns

Aquest servei, adreçat a persones joves que vulguin preparar els seus exàmens en un bon entorn, s’ofereix a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler

Imatge promocional de les aules.
Imatge promocional de les aules

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler tornarà a acollir a partir del proper dilluns 15 de maig i fins al 18 de juny les aules d’estudi nocturnes i de caps de setmana, adreçades als joves de la ciutat que vulguin preparar els seus exàmens en un entorn òptim i sense la necessitat de moure’s de Rubí.

En aquesta nova edició, l’Ajuntament manté l’horari habitual de les aules:

  • De dilluns a divendres, de 21 a 24 h
  • Dissabtes, de 14 a 22 h
  • Diumenges, de 10 a 22 h

El 5 de juny, el servei romandrà tancat.

Les aules d’estudi obren dos cops a l’any, coincidint amb la preparació dels exàmens de febrer i juny.

Nova assessoria sociolaboral
El proper dilluns s’estrenarà un altre servei adreçat a les persones joves de la ciutat: l’assessoria sociolaboral de l’Espai Jove Torre Bassas, pensada per a nois i noies majors de 16 anys que necessitin resoldre dubtes sobre qüestions relacionades amb el món laboral. L’horari d’atenció d’aquest servei serà de 12 a 13.30 h els dies 15 de maig i 12 de juny i de 19 a 20.30 h el 29 de maig i el 26 de juny. Per fer-ne ús, cal demanar cita trucant a la Torre Bassas al 93 699 16 63, escrivint un correu a o enviant un whatsapp al 630 766 379.

A banda de l’atenció personalitzada, en el marc d’aquesta assessoria s’han programat els tallers En què puc treballar (22 de maig), Fes el teu currículum (5 de juny) i Trobar feina per Internet (19 de juny), tots tres a les 19 h.