Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les aules d’estudi nocturnes i de caps de setmana obren dissabte a la Biblioteca Mestre Martí Tauler Les persones joves que hi vulguin preparar els seus exàmens ho poden fer fins al 2 de febrer https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Les aules d’estudi nocturnes i de caps de setmana obren dissabte a la Biblioteca Mestre Martí Tauler

Les persones joves que hi vulguin preparar els seus exàmens ho poden fer fins al 2 de febrer

Imatge gràfica de les aules d'estudi.
Imatge gràfica de les aules d'estudi

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler torna a obrir des d’aquest dissabte 28 de desembre i fins al 2 de febrer les aules d’estudi nocturnes i de cap de setmana. Aquest recurs s'ofereix a les persones joves de la ciutat que vulguin preparar els exàmens o fer treballs en un entorn òptim sense la necessitat de moure’s de Rubí.

Dissabte 28 i diumenge 29 de desembre, les aules obriran de 10 a 22 h. Del 2 al 4 de gener, s'hi podrà estudiar de 14 a 22 h. A partir del 7 de gener, l'horari serà de dilluns a divendres de 20.30 a 00 h, els dissabtes de 14 a 22 h i els diumenges de 10 a 22 h.

Els dies 31 de desembre, 1, 5 i 6 de gener de 2020 el servei romandrà tancat.

Les aules d’estudi nocturnes i de cap de setmana funcionen dos cops a l’any, coincidint amb la preparació dels exàmens de febrer i juny. Es tracta d’un servei organitzat per Rubí Jove.