Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les activitats familiars tornen aquest dissabte al Celler L’artista i educadora Nora Mugarza dirigeix el taller “Què expliquen les ombres?” en col·laboració amb Experimentem amb l’ART https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les activitats familiars tornen aquest dissabte al Celler

L’artista i educadora Nora Mugarza dirigeix el taller “Què expliquen les ombres?” en col·laboració amb Experimentem amb l’ART

Nora Mugarza mostrarà als assistents como interactuar amb les obres (foto: Nora Mugarza).
Nora Mugarza mostrarà als assistents como interactuar amb les obres (foto: Nora Mugarza)

El Celler acollirà aquest dissabte a partir de les 17.30 h l’activitat per a tota la família Què expliquen les ombres?, organitzada amb la col·laboració de l’entitat Experimentem amb l’ART. L’artista i educadora Nora Mugarza serà l’encarregada de dirigir la sessió, en què es convidarà els assistents a endinsar-se en diversos escenaris des d’on prestar atenció, jugar i interactuar amb les ombres.

L’objectiu de la proposta és fomentar la creativitat dels assistents a partir de diversos materials. La jornada té un caràcter obert, per la qual cosa no cal inscripció prèvia i els participants s’hi poden sumar en qualsevol moment.

L’activitat Què expliquen les ombres? forma part del cicle Art en Obert del Celler, que inclou propostes mensuals per a tota la família amb l’art com a protagonista.