Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les activitats familiars de l’Efecte E posen en marxa el Carnet Rubí 360 La programació de l’Efecte E inclou tallers, cursos, xerrades, itineraris i espectacles per a tota la família https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Les activitats familiars de l’Efecte E posen en marxa el Carnet Rubí 360

La programació de l’Efecte E inclou tallers, cursos, xerrades, itineraris i espectacles per a tota la família

El carnet 360 té 9 competències (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
El carnet 360 té 9 competències (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

La majoria de les activitats familiars de la programació de l’Efecte E del curs 2021-2022 s’integren a les propostes del Carnet Rubí 360. Els nens i nenes de primària que vulguin aconseguir el Carnet, poden demanar-lo gratuïtament en el moment de realitzar la primera activitat vàlida.

El carnet Rubí 360 inclou un rusc amb 9 competències educatives - Lleure i jocs; Arts, cultura i disseny; Esports i benestar; Nombres i lletres; Igualtat; Comunitat i participació; Tecnologia i món digital; Terra i ciència i Transició ecològica-. A través de la pàgina web municipal, els nens i nenes i les seves famílies accediran al catàleg d’activitats Rubí 360. Quan un infant en facin una, rebrà mig adhesiu de la competència que correspongui. El carnet quedarà complet quan l’infant hagi fet dues activitats de cada competència. El desplegament del Carnet Rubí 360 vol acostar als nens i nenes les moltes activitats educatives que es fan a la ciutat fora de l’horari escolar. La proposta s’emmarca en el Pla local d’Infància i l’Adolescència i respon al compromís municipal amb la Xarxa Educació 360.

L’Efecte E del primer trimestre del curs 2021-2022 es posa en marxa dissabte 18 de setembre (12 h) amb el taller ‘El món de les olives’ al Celler. El taller ofereix la possibilitat a infants a partir de 5 anys d’experimentar amb les olives, un dels cultius tradicionals de la terra. La proposta és vàlida per la competència de Terra i Ciència del carnet Rubí 360.

L'Efecte E aglutina tota l'oferta que l'Ajuntament posa a disposició de les famílies a través del Servei d'Educació, l'Espai Jove Torre Bassas i els diferents equipaments culturals ─Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler, El Celler, l'Ateneu, el Teatre Municipal La Sala i el Museu Municipal Castell (MMUC)─. Es tracta d'una programació trimestral que reuneix una gran diversitat d'activitats: tallers, cursos, xerrades, itineraris, espectacles en família, hores del conte.....

La programació completa de l’Efecte E i els requeriments d’inscripció de cada activitat es poden consultar al web municipal.