Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ateneu obre les inscripcions per a les activitats d'estiu Com a conseqüència de la situació sanitària, les persones que vulguin participar a qualsevol de les propostes han de reservar-hi plaça https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ateneu obre les inscripcions per a les activitats d'estiu

Com a conseqüència de la situació sanitària, les persones que vulguin participar a qualsevol de les propostes han de reservar-hi plaça

La cantautora Patrycia actuarà dins la programació d'estiu (foto: Juan Miguel Morales López - Cabal musical).
La cantautora Patrycia actuarà dins la programació d'estiu (foto: Juan Miguel Morales López - Cabal musical)

L'Ateneu ha obert aquest dimecres les inscripcions per a la seva programació d'estiu. A causa del context d'emergència sanitària, totes les activitats requereixen inscripció prèvia a través de la pàgina web cursos.ajuntamentrubi.cat o bé de manera presencial a l'equipament. En el cas de les propostes familiars de música i teatre, les places estaran disponibles des d'un mes abans a la realització de l'activitat per tal que tothom tingui les màximes facilitats per accedir-hi.

En aquesta nova programació, l'Ateneu ha volgut recollir en forma de tastets formatius aquelles temàtiques que han tingut bona acceptació anteriorment, com ara l'escriptura o l'aquarel·la. Així, s'han previst les activitats Escriure l'erotisme i Escrivim gènere negre, totes dues amb una durada de quatre hores i un preu de 10 €, i també el tastet Intensiu d'aquarel·la, amb una durada de set hores i mitja i un preu de 19 €.

Pel que fa a l'oferta familiar, hi ha previstes tres noves activitats dins el cicle Art i creativitat i, cada dimarts a les 19 h, una proposta diferent de teatre per gaudir també amb els infants.

Les persones adultes també tindran al seu abast diverses activitats escèniques. Serà el cas de l'espectacle Música i poesia (2 de juliol) i de dues propostes commemoratives: Big Mama canta a Felícia Fuster (14 de juliol), que celebra el centenari d'aquesta autora; i Ese Tango (16 de juliol), on Vuit Temps ret homenatge al músic Astor Piazzolla coincidint també amb els cent anys del seu naixement.

A més, dins el cicle Feminisme Interseccional, s'han programat els concerts de les cantautores Patrycia (9 de juliol) i Alba Mirás (15 de juliol), així com l'obra de teatre Los hombres blancos deben morir (23 de juliol).