Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa assisteix a la inauguració del taller ocupacional de la Fundació Clariana fil@fil Amb aquest projecte, la Fundació Clariana ofereix una oportunitat d’inserció laboral a les persones en risc d’exclusió https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/lalcaldessa-assisteix-a-la-inauguracio-del-taller-ocupacional-de-la-fundacio-clariana-fil-fil/@@images/image/preview

L'alcaldessa assisteix a la inauguració del taller ocupacional de la Fundació Clariana fil@fil

Amb aquest projecte, la Fundació Clariana ofereix una oportunitat d’inserció laboral a les persones en risc d’exclusió
L'alcaldessa examinant una de les peces de roba (foto: Localpres).
L'alcaldessa examinant una de les peces de roba (foto: Localpres)

L’alcaldessa, Carme García, ha assistit aquest dimecres a la inauguració de fil@fil, el nou taller ocupacional de costura promogut per la Fundació Clariana amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral de persones en risc d’exclusió. El projecte s’emmarca en el conveni de col·laboració subscrit entre l’Ajuntament i l’entitat social, pel qual la Fundació Clariana ha rebut 30.000 euros aquest 2014 per al desenvolupament de les seves iniciatives orientades a la inserció.

El taller fil@fil, obert a tota la població, es realitza en un local de la Fundació Clariana ubicat al carrer Juan Ramón Jiménez, 1-9, en horari matinal. En aquests moments ja hi participen 16 persones però encara hi ha places per a nou més, que poden escollir entre dos cursos: costura i confecció, i patchwork. A través del taller, els assistents no només aprenen aquestes disciplines sinó que també adquireixen habilitats relacionades amb la recerca de feina, com ara el treball en equip o la presa de decisions de forma autònoma.

La Fundació Clariana vol que aquest projecte sigui autosostenible. Per aquest motiu, part del recursos necessaris per al seu funcionament sortiran de la confecció i arranjament de roba, així com de la venda d’algunes peces concretes.

Des de l’Ajuntament s’ha destacat la necessitat de seguir col·laborant amb aquest tipus d’iniciatives que afavoreixen la reintegració laboral de les persones amb dificultats.

Imatges relacionades

El taller fil@fil
El taller fil@fil