Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcaldessa acompanya les Germanes Carmelites en la celebració del seu centenari El Teatre Municipal La Sala va acollir divendres l’acte inaugural del centenari i dissabte es va representar el musical “Como tú” https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/lalcaldessa-acompanya-les-germanes-carmelites-en-la-celebracio-del-seu-centenari/@@images/image/preview

L'alcaldessa acompanya les Germanes Carmelites en la celebració del seu centenari

El Teatre Municipal La Sala va acollir divendres l’acte inaugural del centenari i dissabte es va representar el musical “Como tú”

Acte inaugural (foto: Localpres).
Acte inaugural (foto: Localpres)

L’alcaldessa, Carme García, ha assistit aquest cap de setmana als primers actes de commemoració del centenari de la presència de les Germanes Carmelites de Sant Josep a Rubí.

La congregació, fundada el 1900, va arribar a la ciutat l’any 1915 de la mà de l’empresari Joan Bertrand, que va proposar l’obertura d’una casa a Rubí per atendre els malalts i els fills dels seus treballadors. Les Carmelites van instal·lar-se inicialment a la plaça Marquès de Barberà però ràpidament es van traslladar a un nou convent, a la zona dels carrers Sant Sebastià i Llobateras, on es troba actualment el col·legi Regina Carmeli. Actualment, la tasca de la congregació se centra precisament en el sector educatiu.

El centenari es va inaugurar divendres amb un acte al Teatre Municipal La Sala que va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa, Carme García; el director general de Centres Concertats i Centres Privats de la Generalitat, Miquel García; el director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell; la sotsdirectora dels Serveis Territorials del Vallès Occidental, Carme Vigués; i la mare general de la institució, Ascensión Ortega. L’acte va comptar, entre d’altres, amb la projecció d’un documental commemoratiu i l’actuació de l’Esbart Dansaire. Al dia següent, el mateix teatre va acollir la representació del musical Como tú.

Imatges relacionades

Musical "Como tú" (foto: Localpres)
Musical "Como tú" (foto: Localpres)
Acte inaugural (foto: Localpres)
Acte inaugural (foto: Localpres)