Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament treballa en una Festa Major adaptada a la situació sanitària La celebració, prevista del 25 al 29 de juny, contemplarà mesures de seguretat com ara la realització d'activitats en espais perimetrats o l'obligació d'inscripció prèvia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament treballa en una Festa Major adaptada a la situació sanitària

La celebració, prevista del 25 al 29 de juny, contemplarà mesures de seguretat com ara la realització d'activitats en espais perimetrats o l'obligació d'inscripció prèvia

El 2020, es va celebrar la festivitat de Sant Pere amb un petit programa d'actes (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
El 2020, es va celebrar la festivitat de Sant Pere amb un petit programa d'actes (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

L'Ajuntament de Rubí està treballant en l'organització d'una Festa Major de Sant Pere adaptada al context actual d'emergència sanitària, amb una programació excepcional i l'aplicació rigorosa de totes les mesures de contenció de la COVID-19. La celebració tindrà lloc del 25 al 29 de juny a diferents espais de la ciutat.

Els serveis municipals dissenyen en aquests moments les activitats que tindran cabuda en aquesta edició singular de la Festa Major. La idea, però, és que les entitats locals també hi puguin tenir una participació destacada i, per aquest motiu, ja han estat convidades a fer arribar a l'Ajuntament les seves propostes. "No tindria cap sentit abordar aquesta Festa Major sense tenir en compte el paper fonamental del teixit associatiu, que any rere any vetlla per cohesionar la ciutadania rubinenca i canalitzar la seva participació, i que és el principal vehicle de transmissió de la nostra cultura, tradicions i vincles socials", ha argumentat l'alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

Un cop l'Ajuntament rebi les propostes de les entitats, i atenent en tot moment a l'evolució de la situació sanitària, s'acabarà de configurar la programació d'activitats i tota la logística necessària per al seu bon funcionament.

La voluntat del Consistori serà sempre garantir la màxima seguretat en l'organització d'aquesta cita festiva. Per aquest motiu, s'està treballant ja en la implantació de mesures com ara la disposició de recintes perimetrats, la limitació d'aforaments, un sistema de reserva prèvia d'entrades i qualsevol altra possible acció indicada per les autoritats sanitàries.

Tal com ha destacat l'alcaldessa, "som conscients del context, encara cal mantenir la prudència i no abaixar la guàrdia, però alhora ens il·lusiona recuperar la nostra festa". Una celebració de Sant Pere 2021 que, des de la seva singularitat, vol apel·lar especialment al reconeixement, a l'homenatge i al retrobament.