Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Rubí dona suport a la plantilla d'IPAGSA La compra de l'empresa per part d'AGFA podria significar que 60 persones perdin la feina https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament de Rubí dona suport a la plantilla d'IPAGSA

La compra de l'empresa per part d'AGFA podria significar que 60 persones perdin la feina

La junta de portaveus s’ha trobat amb els representants de la plantilla d’Ipagsa.
La junta de portaveus s’ha trobat amb els representants de la plantilla d’Ipagsa

L'alcaldessa Ana María Martínez; el portaveu del grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Xavier Corbera; el portaveu del grup municipal de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C's), José Abadías; el regidor de l'Alternativa d'Unitat Popular (AUP), Albert Jiménez; la portaveu del grup municipal d'Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV), Ànnia García; el portaveu del grup municipal Convergència i Unió (CiU), Víctor Puig i el portaveu del grup municipal de Veïns per Rubí (VR) s'han trobat aquest matí amb els representants del comitè d'empresa d'Ipagsa en el marc d'una junta de portaveus extraordinària que s'ha celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament de Rubí.

Els representants dels treballadors han explicat als representants municipals la seva situació després de l'adquisició de l'empresa per part de la multinacional Agfa que podria implicar l'acomiadament de 60 persones, la meitat de la plantilla actual, ja que la compra suposa eliminar les dues línies producció de la fàbrica de Rubí. Els treballadors també han explicat als edils que l'empresa ja va acomiadar 20 persones el mes de maig per causes econòmiques.

Durant la junta de portaveus, l'alcaldessa ha volgut traslladar el suport de l'administració als treballadors afectats i ha avançat la creació d'un dispositiu d'atenció específic des del Rubí Forma per atendre les necessitats de les persones que es puguin quedar sense feina. "Compartim la preocupació dels treballadors i treballadores i donarem tot el suport possible a la plantilla malgrat les poques competències municipals. Ens posem a la seva disposició per a tot allò que puguin necessitar", ha dit Martínez.