Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament contractarà 29 persones mitjançant plans d'ocupació Els llocs de treball que es cobriran són diversos, tant pel que fa a la tipologia de feines com als requisits necessaris https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

L'Ajuntament contractarà 29 persones mitjançant plans d'ocupació

Els llocs de treball que es cobriran són diversos, tant pel que fa a la tipologia de feines com als requisits necessaris

Entre d’altres, es busquen paletes (foto: Lídia Larrosa).
Entre d’altres, es busquen paletes (foto: Lídia Larrosa)

L’Ajuntament de Rubí, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, contractarà 29 persones aturades mitjançant la subvenció rebuda a través del Programa complementari de suport a l’economia productiva local, en el marc del Pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015. Les persones interessades poden recollir i presentar la seva sol·licitud fins al 8 d’octubre a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC), la de Centre o la de Les Torres.

Amb aquesta oferta, caracteritzada per una gran diversitat de perfils laborals, l’Ajuntament vol facilitar de forma directa l’accés al mercat laboral dels rubinencs i rubinenques que es troben actualment a l’atur, especialment els de llarga durada. En aquest cas, les contractacions seran possibles gràcies al treball conjunt amb altres administracions supramunicipals.

Per optar a les feines disponibles és imprescindible estar inscrit com a demandant d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la demarcació de Barcelona. Els llocs de treball que s’ofereixen són: 6 tècnics/ques superiors de dret, 1 tècnic/a mig coordinador/a de plans d’ocupació, 1 tècnic/ca mig community manager, 1 tècnic/ca mig per al projecte Rubí Brilla, 1 tècnic/ca mig de medi ambient, 1 tècnic/ca mig informàtic, 1 tècnic/ca mig de gestió econòmica, 1 tècnic/ca mig de treball social, 1 enginyer/a d’obra pública, 1 oficial de jardineria, 2 oficials de paleta, 1 oficial electricista, 3 auxiliars administratius/ves, 4 peons paletes, i 4 peons jardiners/es.

Tots els contractes seran de sis mesos; durant els dos primers, la jornada serà de 37,5 hores setmanals mentre que, durant els quatre restants, serà de 20 hores.

Per a més informació, les persones interessades poden contactar amb el Servei d’Organització de l’Ajuntament de Rubí (tel. 93 588 70 00 Ext. 2304 i 2306) entre les 8 h i les 14 h. La descripció completa dels llocs de treball oferts, així com els requisits per optar-hi i els formularis de sol·licitud es poden trobar al web municipal.

Pla de mesures anticrisi
A banda d’aquests plans d’ocupació, l’Ajuntament està treballant en la creació de nous llocs de treball mitjançant altres accions incloses al Pla de mesures anticrisi 2014. Fins al 6 d’octubre està obert el període per presentar sol·licituds per participar al Programa d’incentivació de la contractació privada, que subvenciona les empreses que contractin rubinencs durant sis mesos o un any; i al Programa de suport al treball autònom, que dóna suport econòmic a les persones que vulguin crear noves empreses o desenvolupar la seva activitat empresarial o professional a Rubí i generar així nous llocs de treball per compte propi.

Imatges relacionades

Imatge d'un paleta (foto: Lídia Larrosa)
Imatge d'un paleta (foto: Lídia Larrosa)