Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La zona blava torna a ser gratuïta tot l’agost Els aparcaments de les zones taronges mantenen el funcionament de la resta de l’any https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La zona blava torna a ser gratuïta tot l’agost

Els aparcaments de les zones taronges mantenen el funcionament de la resta de l’any

Els parquímetres de la ciutat estaran fora de servei fins al 31 d’agost.
Els parquímetres de la ciutat estaran fora de servei fins al 31 d’agost

Els conductors podran aparcar gratuïtament a les 176 places de la zona blava del nucli urbà de Rubí sense cap cost econòmic durant tot l’agost. La zona blava tornarà a funcionar l’1 de setembre, coincidint amb el retorn a l’activitat habitual de la majoria de la població i la conseqüent recuperació de la pressió d’aparcament. El servei, que des del mes d'abril es pot abonar també amb el telèfon mòbil, recuperarà llavors les tarifes i horaris habituals: 1,20 euros/hora, en fraccions de 5 cèntims d’euro ─el mínim per poder-hi estacionar és de 0,20 euros─. L’estacionament regulat funciona de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i de 17 h a 20 h, i dissabtes de 9 h a 14 h.

La zona taronja, en canvi, manté durant l’agost les mateixes condicions de funcionament que la resta de l’any. Aquest tipus d’estacionament no té cap cost per a l’usuari i la seva única limitació és temporal: només s’hi pot aparcar durant un màxim d’una hora i mitja de dilluns a dissabte de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h ─excepte festius─. Fora d’aquests dies i franges horàries l’estacionament en aquestes places és completament lliure.

L’objectiu de les places d’aparcament de les zones taronges és afavorir la rotació de vehicles en espais que tenen un ús molt intensiu, com són els aparcaments de l’Escardívol i el Rubí+D. Per estacionar-hi, només cal indicar de manera visible l’hora d’arribada.