Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La zona blava serà d’ús lliure durant el mes d’agost Com cada estiu, estacionar a les places marcades amb aquest color no tindrà cap cost per als conductors https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La zona blava serà d’ús lliure durant el mes d’agost

Com cada estiu, estacionar a les places marcades amb aquest color no tindrà cap cost per als conductors

Els parquímetres no estaran operatius durant el mes d’agost.
Els parquímetres no estaran operatius durant el mes d’agost

Les places d’aparcament de la zona blava seran d’ús lliure durant tot el mes d’agost, és a dir, que els conductors podran deixar-hi el seu vehicle sense cap cost econòmic. Per aquest motiu, els parquímetres de la ciutat estaran fora de servei fins al 31 d’agost.

La zona blava tornarà a ser operativa l’1 de setembre, coincidint amb el retorn a l’activitat habitual de la majoria de la població i la conseqüent recuperació de la pressió d’aparcament.

A Rubí hi ha actualment 180 places d’estacionament de zona blava amb un preu d’1,20 euros/hora, en fraccions de 5 cèntims d’euro. El mínim per poder-hi estacionar és de 0,20 euros.

Pel que fa a la zona taronja, que suma un total de 190 places entre els aparcaments de l’Escardívol i el Rubí+D, mantindrà les mateixes condicions de funcionament durant el mes d’agost. Aquest tipus d’estacionament no té cap cost per a l’usuari i la seva única limitació és de caràcter temporal: només s’hi pot aparcar durant un màxim d’una hora i mitja de dilluns a dissabte de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h ─excepte festius─. Fora d’aquests dies i franges horàries l’estacionament en aquestes places és completament lliure.

L’objectiu de la zona taronja és afavorir la rotació de vehicles en aparcaments que tenen un ús molt intensiu, com són l’Escardívol i el Rubí+D. Per estacionar-hi, només cal indicar l’hora d’arribada amb un rellotge de cartró o simplement apuntar-la en un paper i deixar-lo ben visible a la lluna davantera del vehicle.