Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Vella Dixieland actua dins la 5a edició dels Vermuts musicals d’El Celler La prestigiosa banda de jazz clàssic actuarà aquest diumenge a la plaça del Celler Cooperatiu acompanyada de la cantant Myriam Swanson https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Vella Dixieland actua dins la 5a edició dels Vermuts musicals d’El Celler

La prestigiosa banda de jazz clàssic actuarà aquest diumenge a la plaça del Celler Cooperatiu acompanyada de la cantant Myriam Swanson

La Vella Dixieland (foto: www.lavelladixieland.com).
La Vella Dixieland (foto: www.lavelladixieland.com)

La Vella Dixieland, un dels grups més veterans i coneguts del jazz clàssic a Catalunya, posarà aquest diumenge una banda sonora de luxe a la 5a edició dels Vermuts musicals d’El Celler. La banda hi actuarà acompanyada de Myriam Swanson, una de les millors veus negres d’Europa.

Fa prop de 40 anys que La Vella Dixieland passeja els sons del jazz arreu del país. Va néixer el 1980 com una reunió d’amics que volien tocar la música que més els agradava i, des de llavors, el grup ha tingut una progressió constant, amb una desena de discos editats, més de 3.000 actuacions i la participació als millors festivals internacionals de jazz.

La cantant i compositora Myriam Swanson va iniciar la seva carrera molt jove. El seu eclecticisme l’ha dut a involucrar-se en projectes molt diversos i a col·laborar amb diferents artistes, com Flamingo Tours, la Barcelona Blues Band o la mateixa La Vella Dixieland.

L’actuació, d’accés gratuït, tindrà lloc el proper diumenge 20 de maig a les 12.30 h a la plaça del Celler Cooperatiu. Les persones assistents podran disposar de servei de bar amb foodtruck.