Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La UME realitza una segona neteja a fons de totes les residències de gent gran de Rubí El consistori ha tornat a demanat la col·laboració de la Unitat d’Emergències de l’Exèrcit per contenir la propagació del coronavirus a zones d’alta concentració de persones de risc https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La UME realitza una segona neteja a fons de totes les residències de gent gran de Rubí

El consistori ha tornat a demanat la col·laboració de la Unitat d’Emergències de l’Exèrcit per contenir la propagació del coronavirus a zones d’alta concentració de persones de risc

L’alcaldessa amb la UME a prop de la residència El Cel (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
L’alcaldessa amb la UME a prop de la residència El Cel (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Dues dotacions de la Unitat d’Emergències de l’Exèrcit (UME) realitza aquest dimecres tasques de neteja i desinfecció a Rubí. El consistori ha tornat a demanar la col·laboració de la Unitat d’Emergències de l’Exèrcit per contenir la propagació del coronavirus a zones d’alta concentració de persones de risc: residències de persones grans i centres d’atenció primària. La UME disposa de material i equipament específic que els permet oferir aquest servei de manera especialitzada, tal com ja va fer a Rubí el passat 2 d’abril.

50 efectius de la UME, amb nou vehicles, desinfecten de nou aquest dimecres totes les residències de gent gran de la ciutat. També està previst que es repeteixi la neteja a fons de les entrades i els accessos als tres centres d’atenció primària i a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat.

La UME dona suport al servei municipal de residus que ha intensificat i especialitzat la neteja viària de la ciutat, inclosa la dels contenidors que hi ha repartits pel municipi, amb l’objectiu de prevenir contagis de coronavirus (Covid-19). Fins a una vintena de municipis de Catalunya han demanat suport a la UME, entre ells, Sabadell, Badalona, Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Barberà del Vallès, Badia del Vallès, Sant Vicenç dels Horts i Mollet.