Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Trocalleria torna aquest setembre L’espai d’intercanvi de productes utilitzats, La Trocalleria, arrenca una nova edició aquest setembre amb quatre trobades itinerants per la ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Trocalleria torna aquest setembre

L’espai d’intercanvi de productes utilitzats, La Trocalleria, arrenca una nova edició aquest setembre amb quatre trobades itinerants per la ciutat

El servei continuarà sent itinerant.
El servei continuarà sent itinerant

La Trocalleria torna aquest mes per oferir cada dissabte un espai on els rtubinencs poden intercanviar objectes i aparells sota la forma del bescanvi. Es tracta de donar sortida a productes que ja no es fan servir però que encara poden donar servei a altres persones i, de retruc, reduir la generació de residus.

Aquest dissabte, serà la primera cita a partir de les 10.30 h a la plaça del Doctor Pearson que s’allargarà fins a les 14.30 h. Cada dissabte, tret dels dies festius, la Trocalleria s’instal·larà en una de les places de la ciutat. Així doncs, el segon dissabte de mes la plaça del Mercat agafarà el relleu, el tercer dissabte ho farà la Rambla del Ferrocarril i el darrer dissabte de mes La Trocalleria s’ubicarà a la plaça de Catalunya.

Tots els veïns de la ciutat que tinguin algun producte que ja no facin servir però que encara pot fer servei estan convidats a aquesta iniciativa. Els participants poden portar un màxim de fins a 10 objectes que han de tenir un pes inferior a 25 quilos i una mida màxima de 50 per 50 centímetres.