Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Torre Bassas obre aquest mes de gener dues aules d’estudi en horari tant de matí com de tarda Aquest servei, adreçat principalment als alumnes de Batxillerat i als universitaris, estarà operatiu fins l’1 de febrer https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-torre-bassas-obre-aquest-mes-de-gener-dues-aules-d2019estudi-en-horari-tant-de-mati-com-de-tarda/@@images/image/preview

La Torre Bassas obre aquest mes de gener dues aules d’estudi en horari tant de matí com de tarda

Aquest servei, adreçat principalment als alumnes de Batxillerat i als universitaris, estarà operatiu fins l’1 de febrer

La Torre Bassas posa dues aules a disposició dels estudiants perquè puguin preparar els seus exàmens (foto: Localpres).
La Torre Bassas posa dues aules a disposició dels estudiants perquè puguin preparar els seus exàmens (foto: Localpres)

Els estudiants rubinencs disposen, a partir d’aquest dilluns 12 de gener, de les habituals aules d’estudi que ofereix l’Ajuntament de Rubí. Es tracta d’un servei adreçat als joves de la ciutat, especialment els que cursen Batxillerat o una carrera universitària, que consisteix en proporcionar-los un ambient òptim per preparar els seus exàmens.

En aquesta ocasió, les aules d’estudi funcionaran de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 17 h a 20:30 h, i dissabtes i diumenges de 9 h a 14 h i de 16 h a 21 h. La Torre Bassas posa dues aules a disposició dels estudiants per tal que puguin preparar-se pels exàmens finals del 1r semestre. Es tracta d’una alternativa provisional fins que no es trobi un espai més idoni per acollir aquest servei. I és que entre les 17 h i les 21 h, moment en què l’equipament està obert a tots els joves de la ciutat, no es pot garantir el silenci necessari per als estudiants, ja que hi ha altres activitats en funcionament. Durant aquesta franja horària, el Consistori recomana que es facin servir les instal·lacions de la Biblioteca Municipal.

Actualment, les aules d’estudi s’obren dos cops a l’any, coincidint amb les convocatòries d’exàmens de febrer i juny.