Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Taula per la Competitivitat Industrial de Rubí integrarà la comissió de seguiment del Pla Director de Polígons Així s’ha proposat durant la reunió de seguiment del pla director d’aquest dilluns on s’ha explicat que 14 dels 15 projectes del pla estan en desenvolupament i segueixen el calendari previst https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Taula per la Competitivitat Industrial de Rubí integrarà la comissió de seguiment del Pla Director de Polígons

Així s’ha proposat durant la reunió de seguiment del pla director d’aquest dilluns on s’ha explicat que 14 dels 15 projectes del pla estan en desenvolupament i segueixen el calendari previst

La Taula per la Competitivitat Industrial de Rubí integrarà la comissió de seguiment del Pla Director de Polígons.

La comissió externa del Pla Director de Polígons d’Activitat  Econòmica (PAE) s’unirà a la Taula per a la Competitivitat Industrial de Rubí (TCIR). Així ho ha proposat el regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, en el marc d’una reunió aquest dilluns a la Masia de Can Serra donat que els objectius de tots dos ens i els actors que hi participen són molt semblants. A través de la TCIR, “els agents de desenvolupament econòmic local participen de la definició de les polítiques de promoció econòmica del municipi. Unificant aquests espais de treball en els quals sovint hi participen les mateixes persones estalviarem temps i recursos i guanyarem, per tant, eficiència”, ha exposat Güeto que també ha emplaçat els agents polítics presents a dedicar una comissió informativa a explicar amb més detall la TCIR i el projecte FAB LAB. La TCIR és una metodologia de treball que té com a finalitat concretar un dels compromisos assolits en el Pla Director de Polígons d’Activitat Econòmica: promoure la cooperació, la cogestió i la corresponsabilitat dels principals agents de l’àmbit municipal i supramunicipal amb alt impacte al territori en la construcció de les polítiques de proximitat per al desenvolupament econòmic local.

La trobada de la comissió ha comptat amb la presència del portaveu del grup municipal de Ciutadans – Partido de la Ciudadanía (C’s), José Abadías; la portaveu del grup municipal d’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), Ànnia García, i el portaveu de Veïns per Rubí (VR), Antoni García. Del teixit empresarial, hi ha assistit Joseba Ruiz del Fòrum CECOT Rubí; Jordi Arch, secretari de l’Associació de Propietaris i Industrials del Polígon La Llana i Jordi Arboix, membre del Consell de la Delegació Cambra de Terrassa.

A més de la proposta d’integrar la comissió de seguiment en la TCIR, en la reunió s’ha informat sobre l’estat dels diferents projectes que recull el Pla Director dels Polígons industrials. Dels 15 projectes que inclou el pla director 14 estan en desenvolupament i segueixen el calendari previst: Pla d’Inversions PAE, Pla de Manteniment PAE, Inspecció en els PAE,  l’Estudi de recepció dels PAE no recepcionats, Estudi de models de gestió dels PAE, Pla de Mobilitat i accessibilitats als PAE, Padró Continu, TCIR, Serveis Estratègics de Millora de la Competitivitat, Pla de comunicació dels PAE –també integrat a la TCIR-, Pla de captació d’inversions, Pla de millora de l’ocupabilitat i la qualificació de les persones, Pla de captació i retenció del talent i Fàbrica d’experimentació industrial.