Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La solidaritat omple el Club Boxa Rubí El torneig que comptava amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí ha recollit 350 euros per l’Associació Vallès Amics de la Neurologia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La solidaritat omple el Club Boxa Rubí

El torneig que comptava amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí ha recollit 350 euros per l’Associació Vallès Amics de la Neurologia

L’alcaldessa i el president del Club de Boxa Rubí amb els regidors  i dues membres d’AVAN (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
L’alcaldessa i el president del Club de Boxa Rubí amb els regidors i dues membres d’AVAN (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El Club Boxa Rubí s’ha omplert aquest dissabte en una nova vetllada esportiva solidària. La cita, que comptava amb la col·laboració de l’Ajuntament Rubi, ha servit per recollir fons a favor de l’Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN). Les persones assistents han abonat una entrada d’entre 13 i 15 euros, dels quals 3 s’han destinat a l’entitat que dona suport a persones afectades per malalties neurològiques. En total, el torneig ha recollit 350 euros.

La vetllada que ha ofert 13 combats, 10 masculins i 3 femenins, ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Ana María Martínez Martínez, el regidor d’Esports, Juan López Núñez i  la responsable del Pla de Promoció de l’Esport Femení, Marta Oliva Martín.

Aquest torneig demostra un cop més el tarannà solidari de Rubí i les seves entitats, especialment les esportives”, ha dit l’alcaldessa. “Espero que també serveixi per acostar més gent a aquesta disciplina esportiva i projectar tot el que suposa la boxa en l’àmbit de la ciutat”, ha conclòs.

El torneig oferia un únic combat professional entre dues púgils femenines: la rubinenca Burcha El Quaissi “Bussy” i Shelia Garcia “La Mexicana” de Puertollano. La local va vèncer per punts en un combat molt intens que ha posat el públic dret. Amb aquesta victòria, Bussy certifica la seva classificació pel campionat d’Espanya de la seva categoria.