Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Síndica de Rubí s’estrena a la trobada anual de síndics de Catalunya Milagros Calleja va ser designada al ple del mes de maig amb el suport unànime de les forces polítiques de l’Ajuntament de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Síndica de Rubí s’estrena a la trobada anual de síndics de Catalunya

Milagros Calleja va ser designada al ple del mes de maig amb el suport unànime de les forces polítiques de l’Ajuntament de Rubí

Calleja, durant el ple que la va designar com a Síndica.
Calleja, durant el ple que la va designar com a Síndica

La Síndica de Greuges de Rubí Milagros Calleja participa aquest dijous a la Trobada – Assemblea del FòrumSD, l’associació de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores locals de Catalunya. És el primer acte oficial de la Síndica de Rubí, que va ser nomenada pel Ple el passat mes de maig amb el suport unànime de totes les forces polítiques rubinenques.

Les trobades del FòrumSD se celebren anualment des de l’any 1999 i apleguen els Síndics i Síndiques de les ciutats que disposen d’aquesta institució. Enguany, la ciutat de Palamós és l’amfitriona de la cita.

La Síndica de Rubí participarà per primer cop d’aquesta jornada de convivència pensada per afavorir les relacions entre els síndics catalans. Milagros Calleja encara la trobada “amb il·lusió i la voluntat de conèixer i que em coneguin els membres del fòrum per tal de poder començar a integrar-me activament a les diferents activitats del grup".

El FòrumSD és una associació sense ànim de lucre formada pels Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores dels ajuntaments de Catalunya. Els seus objectius són promoure el creixement i el desenvolupament de la institució, facilitar la seva extensió i implantació als municipis, el desenvolupament de models de treball i d’actuació conjunts, així com disposar d’una xarxa de coordinació, suport, intercanvi i assessorament entre les sindicatures.

Actualment, a Catalunya hi ha 43 municipis que disposen d’un síndic o síndica local que donen servei a més de la meitat de la població catalana. Milagros Calleja és la quarta Síndica de Rubí, darrere de Jordi Xercavins, Jordi Quintas i Maria Palau.