Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Síndica de Rubí entra a la junta directiva del Fòrum de Síndics de Catalunya Milagros Calleja entra a formar part de la Junta Directiva del FòrumSD, l’entitat que agrupa els síndics i defensors locals de Catalunya, que aquest dimarts ha renovat la seva junta https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Síndica de Rubí entra a la junta directiva del Fòrum de Síndics de Catalunya

Milagros Calleja entra a formar part de la Junta Directiva del FòrumSD, l’entitat que agrupa els síndics i defensors locals de Catalunya, que aquest dimarts ha renovat la seva junta

La nova junta (Foto: Fòrum de Síndics).
La nova junta (Foto: Fòrum de Síndics)

El Fòrum de Síndics i Síndiques i Defensors i Defensores Locals de Catalunya ha celebrat aquest dimarts la XIX Trobada – Assemblea del Fòrum SD a Santa Coloma de Gramenet que ha servit per renovar la junta directiva. La Síndica de Greuges local, Milagros Calleja, ha participat a la cita on s’ha formalitzat la seva entrada a la nova junta encapçalada Joan Barrera, Síndic de Greuges de Cornellà. Aquesta directiva agafa el relleu a la junta sortint que ha exhaurit el mandat de dos anys.

La nova junta s’ha marcat com a objectius de mandat la consolidació de la tasca d’assessorament i resposta a les necessitats de la sindicatura, el manteniment de les sessions i jornades de formació així com les relacions amb altres institucions i organitzacions i, finalment, incrementar la comunicació de les actuacions dels síndics i defensors.

La cita s’ha celebrat a la sala d’actes del centre d’Art Contemporani Can Sisteré de Santa Coloma de Gramanet. A la trobada també hi han participat el síndic i la síndica emèrits de Rubí, Jordi Quintas i Maria Palau.

A Maria Palau, Síndica Emèrita de Rubí juntament amb als altres síndics i síndiques que han exhaurit el seu mandat durant els últims dos anys, el FòrumSD els hi ha fet un reconeixement a la tasca realitzada.