Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Setmana de la Convivència arriba a la 4a edició Refugees Welcome celebrarà el 21 i 23 de maig a Rubí la 4a edició de la Setmana de la Convivència https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Setmana de la Convivència arriba a la 4a edició

Refugees Welcome celebrarà el 21 i 23 de maig a Rubí la 4a edició de la Setmana de la Convivència

Partit amistos de Refugees Welcome (fot: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Partit amistos de Refugees Welcome (fot: Ajuntament de Rubí - Localpres)

Rubí se suma als actes de la Setmana de la Convivència impulsada des de l’entitat Refugees Welcome. La programació es reparteix per diferents municipis catalans, entre ells Rubí.

Aquest dimarts, l’entitat estarà participarà al programa de Ràdio Rubí  Rubí al dia on explicarà el projecte de Cultura de Benvinguda a la ciutat. Després, dijous 23 de maig a les 19 h es projectarà “Hayati (Mi vida)” de Sofi Escudé i Liliana Torres, produït per Boogaloo Films   a l’Auditori del Rubí Forma.  Això donarà pas a un col·loqui entre Refugees Welcome i el club esportiu CEF Can Mir, on es parlarà de la convivència amb persones refugiades i la seva inclusió al municipi.

El 5 de desembre de 2017, l'Assemblea General de les Nacions Unides, reconeixent la necessitat d'eliminar totes les formes de discriminació i intolerància va declarar el 16 de maig com el 'Dia Internacional de la Convivència en Pau'.

Objectius de Desenvolupament sostenible