Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La segona edició del “Rubí té talent” es resoldrà el 22 de desembre a La Sala La final del concurs musical, programada inicialment en el marc de la Festa Major, es va haver de cancel·lar a causa de la pluja https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La segona edició del “Rubí té talent” es resoldrà el 22 de desembre a La Sala

La final del concurs musical, programada inicialment en el marc de la Festa Major, es va haver de cancel·lar a causa de la pluja

El 22 de desembre, els deu finalistes del concurs se sotmetran a la valoració del jurat (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
El 22 de desembre, els deu finalistes del concurs se sotmetran a la valoració del jurat (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

La gran final del concurs musical Rubí té talent, que es va haver de suspendre per Festa Major com a conseqüència de la pluja, se celebrarà el divendres 22 de desembre, a partir de les 20 h, al Teatre Municipal La Sala. El jurat del certamen resoldrà el guanyador o guanyadora d’aquesta segona edició després de veure l’actuació en directe dels onze cantants finalistes: Alraro, Emma España, Ismael Rosa, Esther Hernández, Gio Martin, Jemiii, Josema, Larayf, Vadecovers, Marc Segura i Noelia.

El concurs Rubí té talent està organitzat per l’Ajuntament de Rubí amb la col·laboració de l’estudi de gravació Essentia Beyond Music, i té com a objectiu donar visibilitat als i a les cantants emergents de la ciutat. El premi està valorat en més de 5.000 euros i consisteix en la gravació de dues cançons a l’estudi Essentia Beyond Music i la seva publicació a les diferents plataformes digitals, coaching musical professional i assessorament artístic, la gravació d’un videoclip, una campanya de promoció en xarxes socials, i la preparació del material de premsa i el rider tècnic.

En aquesta segona edició del certamen, les persones aspirants van presentar les seves interpretacions en vídeo a través d’Instagram, i l’organització en va triar una vintena com a semifinalistes. Aquestes es van republicar al perfil de @RubiTeTalent per tal que la gent pugués atorgar “m’agrades” a les seves preferides. Abans de la Festa Major, es van anunciar les deu propostes finalistes escollides pel jurat i una onzena seleccionada per la major quantitat de “m’agrades” obtinguts durant la fase de votació popular.

El proper 22 de desembre, les persones que han arribat fins a la darrera fase del concurs actuaran en directe amb l’objectiu de convèncer el jurat però també el públic. I és que, com a novetat, les persones assistents al l'esdeveniment tindran l'oportunitat de votar per la seva actuació preferida i determinar així el guanyador o la guanyadora del premi del públic.

Properament es posaran a disposició les invitacions per assistir a aquesta gran final, que queda emmarcada en la programació de Nadal de la ciutat.