Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Sala projecta “Estiu 1993”, la proposta de l’Acadèmia de Cinema d’Espanya per als Oscar La pel·lícula es podrà veure aquest divendres a les 21 h dins el Cicle Gaudí, que porta a Rubí produccions catalanes d’estrena recent https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Sala projecta “Estiu 1993”, la proposta de l’Acadèmia de Cinema d’Espanya per als Oscar

La pel·lícula es podrà veure aquest divendres a les 21 h dins el Cicle Gaudí, que porta a Rubí produccions catalanes d’estrena recent

David Verdaguer, Bruna Cusí i Laia Artigas protagonitzen “Estiu 1993”.
David Verdaguer, Bruna Cusí i Laia Artigas protagonitzen “Estiu 1993”

El Cicle Gaudí torna aquest divendres al Teatre Municipal La Sala amb la projecció d’Estiu 1993, la pel·lícula seleccionada per representar a Espanya a la 90a edició dels Premis Oscar. La cinta, dirigida per Carla Simón i basada en la seva pròpia vida, compta entre els seus protagonistes amb David Verdaguer, Bruna Cusí i la debutant Laia Artigas.

A cavall entre la comèdia i el drama, Estiu 1993 narra la història de la Frida, una nena de sis anys que s’enfronta al primer estiu amb la seva nova família adoptiva. La petita haurà d’aprendre a encaixar en un món rural mentre supera la mort de la seva mare.

La pel·lícula es podrà veure aquest divendres a partir de les 21 h.

“Brava”, al novembre
La propera pel·lícula que es projectarà el 16 de novembre dins el Cicle Gaudí serà Brava, una altra producció d’aquest mateix estiu dirigida per Roser Aguilar i protagonitzada per Laia Marull, Emilio Gutiérrez Cava i Francesc Orella. Es tracta d’una ficció sobre la Janine, una dona que fuig a un poble després de patir un assalt al metro. Allà, lluny de trobar la pau, coneixerà el seu costat més fosc.