Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Sala posa nova data als espectacles ajornats per la Covid-19 Les persones que van adquirir entrades abans de l’estat d’alarma poden canviar-les per altres vàlides per a les noves funcions, que es faran a partir del setembre, o bé sol·licitar el retorn del seu import https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Sala posa nova data als espectacles ajornats per la Covid-19

Les persones que van adquirir entrades abans de l’estat d’alarma poden canviar-les per altres vàlides per a les noves funcions, que es faran a partir del setembre, o bé sol·licitar el retorn del seu import

“Bona gent” és un dels espectacles que es podran veure a l’octubre.
“Bona gent” és un dels espectacles que es podran veure a l’octubre

Els espectacles del Teatre Municipal La Sala que es van ajornar amb motiu de la Covid-19 es tornaran a programar a partir del setembre. Les persones que ja van adquirir la seva entrada abans del confinament podran canviar-la per una altra vàlida per a les noves funcions o bé sol·licitar la devolució del seu import a la taquilla de l’equipament. El servei obre els dijous i divendres de 17 a 20 h.

La programació es reprendrà el 24 i 25 de setembre amb les dues funcions de T’estimo si he begut, una coproducció de Dagoll Dagom, T de Teatre i La Brutal, amb text d’Empar Moliner i direcció de David Selvas. L’espectacle es representarà a Rubí després d’una residència al teatre municipal el passat mes de març.

El 27 de setembre, es podrà gaudir de les tres píndoles escèniques que s’havien programat inicialment pel Dia del Teatre. Els espectacles es podran veure a diferents punts de l’equipament i, tot i que l’accés serà gratuït, caldrà reservar plaça prèviament.

El 10 d’octubre, li arribarà el torn al muntatge Bona gent de Quim Masferrer, un espectacle en què el públic es converteix en l’autèntic protagonista.

La proposta de petit format 36+1, basada en el llibre 36 poemes a partir del 36 de Ricard Creus, es representarà el 16 d’octubre dins el cicle Entre bambolines; mentre que el 17 d’octubre la companyia Atalaya de Sevilla portarà a l’escenari rubinenc El rey Lear de William Shakespeare. Ambdós muntatges s’havien programat inicialment per commemorar el Dia Mundial de la Poesia.

El 18 d’octubre, La Sala acollirà A vore, Premi Butaca al Millor Espectacle de Dansa 2018, un espectacle que confronta i integra llenguatges aparentment distanciats en l’imaginari contemporani urbà, com per exemple la música electrònica i les danses populars.

El mes de novembre s’obrirà amb Qui ets?, un text de Màrius Serra basat en les seves pròpies experiències personals que recalarà a la ciutat gràcies a una col·laboració amb l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí.

El 28 de novembre, es recuperarà el muntatge Nueva York en un poeta, en què Alberto San Juan ret homenatge a Federico García Lorca i al seu llibre Poeta en Nueva York. L’espectacle es representarà en el format Entre bambolines.

La tercera juventud, la proposta còmica de Justo Molinero i Los Descastaos, farà aturada a Rubí el 28 de febrer.

Pel que fa a El pare de la núvia, obra dirigida per Joel Joan i protagonitzada per Joan Pera, està encara pendent de nova data. Aquesta comèdia d’embolics s’havia programat inicialment durant les dates de Festa Major.

Espectacles familiars
La programació de La Sala està pensada per cobrir totes les franges d’edat, inclosa la infància. Els espectacles familiars de La Xarxa ajornats pel coronavirus també s’han tornat a programar en el marc de la nova temporada: Oops! (4 d’octubre), Silenci... dansa (17 de gener) i The postman (21 de febrer).

La programació de La Sala per a la propera tardor es completarà amb altres títols nous que s’anunciaran properament. Tots els espectacles tindran en compte les noves mesures de seguretat imposades per la Covid-19, que inclouen la reducció de l’aforament i l’establiment d’itineraris d’accés que facilitin el distanciament entre persones. Per aquest motiu, no és possible reutilitzar les entrades adquirides i cal canviar-les per altres de noves.