Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La revetlla de Sant Joan es viurà a l’Escardívol L’Orquestra Liberación posarà la música a la nit del 23 de juny un cop els Diables de Rubí hagin encès la tradicional foguera https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La revetlla de Sant Joan es viurà a l’Escardívol

L’Orquestra Liberación posarà la música a la nit del 23 de juny un cop els Diables de Rubí hagin encès la tradicional foguera

La foguera tornarà a cremar a l’Escardívol (foto: Localpres).
La foguera tornarà a cremar a l’Escardívol (foto: Localpres)

Rubí celebrarà la tradicional revetlla de Sant Joan aquest divendres amb tot un programa d’actes que tindrà el seu punt culminant a l’Escardívol, amb l’encesa de la foguera i l’actuació de l’Orquestra Liberación. L’Ajuntament, la Colla de Diables de Rubí i Òmnium han tornat a col·laborar per fer possible que els rubinencs i rubinenques puguin gaudir d’aquesta festa a la seva ciutat.

La revetlla s’iniciarà a les 23.15 h a la plaça Pere Aguilera, on les autoritats rebran la Flama del Canigó i es farà lectura del tradicional manifest sobre la cultura catalana. El foc serà traslladat per la Colla de Diables de Rubí fins a l’Escardívol pels carrers Pau Claris, Cadmo i Joaquim Blume. El raval de foc i la posterior encesa de la foguera de Sant Joan a l’Escardívol donaran inici a l’Escardilarre 2017.

Amb el foc ja cremant, serà el moment de seguir la festa al mateix Escardívol amb l’actuació de l’Orquestra Liberación, que oferirà un repertori de versions per fer ballar les persones assistents.

Com en anteriors edicions, Sant Joan se celebrarà a l’Escardívol aprofitant que l’aparcament es comença a buidar pel muntatge de la Festa Major, que tindrà lloc entre el 28 de juny i el 2 de juliol.

Amb motiu de la revetlla de Sant Joan, l’Ajuntament de Rubí se suma un any més al missatge de seguretat de la campanya Revetlles amb precaució, impulsada per la Generalitat de Catalunya.