Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La regidora Marta García lliura els premis del 15è Concurs de Poesia i Narrativa del Casal de la Gent Gran L’acte d’entrega dels guardons ha tingut lloc aquest dilluns a l’equipament situat al carrer Magallanes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La regidora Marta García lliura els premis del 15è Concurs de Poesia i Narrativa del Casal de la Gent Gran

L’acte d’entrega dels guardons ha tingut lloc aquest dilluns a l’equipament situat al carrer Magallanes

Acte de lliurament dels premis.
Acte de lliurament dels premis

La regidora de l’Àrea de Serveis a les Persones, Marta García, ha lliurat aquest dilluns els premis del 15è Concurs de Poesia i Narrativa del Casal de la Gent Gran de Rubí, enguany dedicat a la figura de l’escriptor Antoni de Bofarull. L’acte ha reunit un gran nombre d’usuaris i usuàries de l’equipament del carrer Magallanes.

En total s’han repartit una dotzena de premis distribuïts en les següents categories: poesia en català, poesia en castellà, narrativa en català i narrativa en castellà. Per a cadascuna d’elles s’han lliurat tres guardons, un per part de la Generalitat de Catalunya, un altre per l’Ajuntament i un tercer per l’Associació de la Gent Gran i el seu Entorn. Els premiats han sortit d’entre un total de 21 obres presentades.

Durant l’acte, la regidora Marta García ha destacat “la importància de l’experiència vital en la creació literària” i ha manifestat la seva satisfacció per la bona salut d’un concurs que ja suma quinze edicions. “Espais com el Casal de la Gent Gran ens parlen d’una gent gran activa i amb inquietuds culturals que també volem incentivar com a administració”, ha afegit.

L’acte d’aquest dilluns ha comptat amb les actuacions del grup de coral i gòspel del Casal de la Gent Gran.