Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La regidora d’Educació escolta les demandes de l’AMPA de l’Escola Bressol Sol, Solet Marta García ha explicat als representants dels pares i mares les mesures que es prendran per climatitzar la llar d’infants de cara al proper curs https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-regidora-d2019educacio-escolta-les-demandes-de-l2019ampa-de-l2019escola-bressol-sol-solet/@@images/image/preview

La regidora d’Educació escolta les demandes de l’AMPA de l’Escola Bressol Sol, Solet

Marta García ha explicat als representants dels pares i mares les mesures que es prendran per climatitzar la llar d’infants de cara al proper curs
Escola Bressol Municipal Sol, Solet (foto: Lídia Larrosa).
Escola Bressol Municipal Sol, Solet (foto: Lídia Larrosa)

La regidora d’Educació, Marta García, ha rebut aquest divendres una representació de l’Associació de Mares i Pares (AMPA) de l’Escola Bressol Municipal Sol, Solet amb l’objectiu d’escoltar les seves demandes en relació a la climatització d’aquest centre. Durant la trobada, la responsable municipal ha traslladat a les famílies el seu compromís per solucionar la manca d’aire condicionat a l’escola i els ha detallat les accions que ja s’estan duent a terme en aquesta direcció.

Tal com ha explicat la regidora, l’Ajuntament ja disposa d’una diagnosi de la situació realitzada per un gestor climàtic. A partir de la informació recollida, s’ha encarregat la redacció de dos projectes de refrigeració: un basat en un sistema natural i un altre de més tradicional. Al setembre, el consistori iniciarà els tràmits per fer la modificació de crèdit que ha de permetre la compra d’aquest aire condicionat, així com la posterior licitació.

La regidora ha assegurat als pares i mares que la voluntat de l’Ajuntament és que el sistema de refrigeració estigui en funcionament de cara al curs vinent i que se’ls informarà puntualment de tot el procés.

Aquesta planificació va ser exposada pel govern local en el marc de la Comissió informativa de Serveis a les Persones prèvia al Ple municipal d’aquest dijous 24 de juliol. Tots els grups municipals van mostrar el seu acord amb les mesures que s’estan adoptant per tal de solucionar la manca de refrigeració de l’Escola Bressol Sol, Solet.