Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La R-Outlet s’ajorna en senyal de dol El consistori ha traslladat als i les comerciants la necessitat de posposar la jornada de venda al carrer, que estava prevista per aquest dissabte https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La R-Outlet s’ajorna en senyal de dol

El consistori ha traslladat als i les comerciants la necessitat de posposar la jornada de venda al carrer, que estava prevista per aquest dissabte

Una clienta mira roba al carrer   (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Una clienta mira roba al carrer (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ajorna la R-Outlet en senyal de dol per la mort violenta d’un comerciant el passat divendres a l’entorn de la plaça de l’Onze de Setembre. El consistori ha traslladat a les entitats de comerciants locals la necessitat de posposar la jornada per més endavant.

La R-outlet havia de culminar la Setmana del Comerç amb una jornada de venda on els establiments comercials podien sortir al carrer, a l’illa de vianants. Més de 60 establiments s’havien sumat a la iniciativa que tindrà lloc en una nova data consensuada amb les entitats de comerciants de la ciutat.

Els Mossos d’Esquadra segueixen investigant la mort del ciutadà rubinenc, que es va produir la nit del 8 d’octubre. El cas es troba sota el secret de les actuacions.