Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La programació de la Festa Major ja està disponible a l’app “Rubí Ciutat” L’app municipal incorpora tota la informació actualitzada de la Festa Major en un nou format de molt fàcil consulta https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La programació de la Festa Major ja està disponible a l’app “Rubí Ciutat”

L’app municipal incorpora tota la informació actualitzada de la Festa Major en un nou format de molt fàcil consulta

La ciutadania que tingui l’app “Rubí Ciutat” podrà portar la programació sempre actualitzada a la butxaca (foto: Ajuntament de Rubí).
La ciutadania que tingui l’app “Rubí Ciutat” podrà portar la programació sempre actualitzada a la butxaca (foto: Ajuntament de Rubí)

L’app Rubí Ciutat s’ha actualitzat amb un nou apartat que permet accedir de manera directa a tota la informació relacionada amb la Festa Major. Aquesta és la primera vegada que s’ofereix aquest format plenament adaptat a dispositius mòbils, amb l’objectiu que la ciutadania pugui consultar més fàcilment la programació de la festa i tingui la garantia que sempre està actualitzada.

L’aplicació inclou un menú que permet accedir a cadascun dels dies de Festa Major i veure totes les activitats programades en ordre cronològic. Les diferents propostes es presenten amb el seu títol, una petita descripció, el lloc i l’hora en què es fan, i una imatge identificativa. A més, s’hi pot clicar per obtenir-ne informació més detallada: de què tracta, qui intervé en la seva organització, a qui s’adreça o quins requisits cal seguir per participar-hi, entre d’altres; així com la seva ubicació exacta sobre el mapa.

L’aplicació també permet consultar la programació per emplaçaments, ja sigui a través del mapa on es troben tots assenyalats o seleccionant-ne un de concret des d’un llistat.

L’app Rubí Ciutat, però, ofereix molt més contingut útil sobre la Festa Major. D’una banda, facilita l’accés a informació de servei sobre activitats com els correfocs o el Piromusical a través de l’apartat Notes. I també conté tot el que cal saber sobre el Punt d’Informació de Festa Major, l’adquisició d’entrades, els serveis d’atenció i prevenció de violències masclistes i LGTBIfòbiques, les activitats i ubicacions adaptades a persones a diversitat funcional, el reforç dels serveis de transport públic, la utilització del got reutilitzable, la campanya No puc esperar! per a la cessió de lavabos a persones que els necessiten de manera urgent per motius de salut, o els consells sobre com protegir-se davant les altes temperatures.

La programació de la Festa Major és sempre dinàmica. Per aquest motiu, recursos com la web www.rubi.cat/festamajor i molt especialment l’app Rubí Ciutat garanteixen l’accés a informació plenament actualitzada sobre la celebració. L’aplicació està disponible a Google Play per a dispositius amb sistemes Android, i a l’App Store per a terminals amb iOS.

Objectius de Desenvolupament sostenible