Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La preinscripció per a les escoles bressol municipals serà entre el 2 i el 9 de juny Com a la resta de tràmits educatius, es prioritza la tramitació telemàtica a causa de l’estat d’alarma provocat per la Covid-19 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La preinscripció per a les escoles bressol municipals serà entre el 2 i el 9 de juny

Com a la resta de tràmits educatius, es prioritza la tramitació telemàtica a causa de l’estat d’alarma provocat per la Covid-19

Rubí té tres escoles bressol municipals (foto: Ajuntament de Rubí).
Rubí té tres escoles bressol municipals (foto: Ajuntament de Rubí)

Les famílies que vulguin inscriure els seus fills o filles en alguna de les tres escoles bressol municipals hauran d’omplir una sol·licitud a la seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí entre el 2 i el 9 de juny. Aquest any, a causa de l’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19, les preinscripcions presencials es substitueixen per un tràmit telemàtic a través d'un formulari que s'habilitarà dins del període fixat. S’hi podrà accedir a través de l’apartat de tràmits de la seu electrònica.

Per als casos excepcionals, en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, els centres atendran amb cita prèvia a l’escola bressol municipal escollida en primera opció. La cita prèvia es pot demanar per telèfon o bé per correu electrònic de 9 a 13 h. Es donaran cites dins del període de preinscripció i no s'atendrà a ningú que no en tingui.

Rubí disposa de tres escoles bressol municipals:

Les llistes provisionals baremades es publicaran el 12 de juny i es podran presentar reclamacions entre el 15 i el 17 de juny.  El sorteig públic per aplicar en l'ordenació de les llistes en cas d'empat es farà el 16 de juny a les 13 h a la sala de reunions de l'Àrea d'Igualtat i Ciutadania situada al c. Prim, 33-35 (2n pis). Com a mesura de contenció de la Covid-19, el sorteig es realitzarà a porta tancada amb la presència només de representants de la Comissió de Garanties d'Admissió. Per tal d'informar-ne la ciutadania, es registrarà en vídeo i es publicarà posteriorment. El 19 de juny es publicaran les llistes definitives.

Les dates de matrícula, la publicació de les vacants i la relació d'admesos i llistes d'espera es publicaran, un cop siguin oficials i seguint les instruccions que doni el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya sobre l'organització del nou curs escolar 2020-2021, al tauler d'anuncis de la seu electrònica i a la pàgina web municipal.

El nombre de places de cada centre dependrà de les indicacions de les autoritats sanitàries per garantir la seguretat dels infants. La previsió és que l'alumnat es pugui ampliar quan l'emergència sanitària remeti.

El preu públic mensual de les escoles bressol municipals s’estableix mitjançant un sistema de tarifació social que té en compte el nivell de renda de la unitat familiar. A més, es contemplen bonificacions d’aquesta quota en els casos de famílies nombroses, monoparentals o amb una situació socioeconòmica desafavorida. Podeu fer una simulació del càlcul de preus de les escoles bressol municipals en aquest enllaç.