Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local tramita 56 denúncies per infringir les mesures contra la Covid-19 El cos fa una crida al compromís ciutadà per seguir les recomanacions de salut pública i per fer front a la propagació del virus https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local tramita 56 denúncies per infringir les mesures contra la Covid-19

El cos fa una crida al compromís ciutadà per seguir les recomanacions de salut pública i per fer front a la propagació del virus

Lluitar contra la pandèmia és una de les prioritats del cos (Foto: Ajuntament/Localpres).
Lluitar contra la pandèmia és una de les prioritats del cos (Foto: Ajuntament/Localpres)

La Policia Local de Rubí ha iniciat, aquest cap de setmana, un total de 56 processos sancionadors relacionats amb infraccions de les normes de contenció de la pandèmia.

D’aquestes actuacions, 27 persones van ser denunciades en serveis de control de la limitació de la mobilitat entre municipis sense justificació, 16 infraccions més es van detectar en activitats vinculades al sector de la restauració i el comerç i 13 més per altres infraccions relacionades, sobretot, amb les limitacions de mobilitat nocturna.

El cos policial també ha actuat aquest diumenge en una celebració il·legal que superava les limitacions d’aforament i incomplia les normes sanitàries. L’acció s’ha saldat amb 12 persones denunciades entre assistents i organitzadors.