Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local renova la flota de vehicles El cos municipal incorpora una desena de vehicles que ofereixen millores tècniques i mediamebientals https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local renova la flota de vehicles

El cos municipal incorpora una desena de vehicles que ofereixen millores tècniques i mediamebientals

Els cotxes han arribat aquest dilluns a les instal·lacions de la Policia Local (Foto: Ajuntament/Localpres).
Els cotxes han arribat aquest dilluns a les instal·lacions de la Policia Local (Foto: Ajuntament/Localpres)

La Policia Local ha rebut aquest dilluns les primeres unitats de la nova flota de vehicles. Es tracta del primer pas en la renovació del parc mòbil del cos municipal que es completarà amb la incorporació d’un total de 10 vehicles en les properes setmanes.

Els nous vehicles porten instal·lat un nou disseny dels elements distintius exteriors així com un nou pont òptic, que incrementa la seva visibilitat. Això permet augmentar la seguretat durant les intervencions i una major visibilitat per a la ciutadania.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha visitat les instal·lacions policials aquest dilluns. Sobre la incorporació dels cotxes ha assenyalat que és un pas més en la voluntat de desenvolupar el cos municipal: “amb aquests vehicles millorem les condicions i eines amb les que treballa la nostra policia i ho puguin fer amb més seguretat. És un pas més per millorar i ampliar els recursos dels i les nostres agents, juntament amb la incorporació de nous efectius”.

Els cotxes estrenats aquest dilluns són del model Toyota Prius. Tots ells disposen de mecànica híbrida, és a dir, que funcionen amb motor elèctric i també de combustió. Això, permetrà reduir les emissions contaminants ja que substitueixen el vehicles amb motor dièsel actuals. En aquest sentit, la Policia Local només comptarà amb un vehicle dièsel, un Nissan Navara utilitzat, principalment, per l’ús per camins forestals i necessitats derivades d’inclemències meteorològiques.

Imatges relacionades

Detall del Toyota Prius (Foto: Ajuntament/Localpres)
Detall del Toyota Prius (Foto: Ajuntament/Localpres)