Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local obre diligències contra un menor per conducció temerària El cos de seguretat local ha identificat i investiga un veí de Rubí per delictes de conducció temerària, conducció sense llicència, robatori i furt de vehicle i com a presumpte autor d’un atropellament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local obre diligències contra un menor per conducció temerària

El cos de seguretat local ha identificat i investiga un veí de Rubí per delictes de conducció temerària, conducció sense llicència, robatori i furt de vehicle i com a presumpte autor d’un atropellament

La Policia Local continua investigant els fets (Ajuntament/Localpres).
La Policia Local continua investigant els fets (Ajuntament/Localpres)

La Policia Local de Rubí ha obert diligències contra un menor d’edat veí del municipi com a presumpte autor d’un seguit de delictes relacionats amb la conducció temerària, la conducció sense permís, el robatori i furt de vehicle així com també d’un atropellament.

Els fets van tenir lloc divendres 12 de juliol quan una motocicleta circulava per la vorera del carrer de Cervantes i va atropellar una vianant. Després d’això, el motorista va fugir del lloc dels fets. Un cop atesa la víctima, la Policia Local va iniciar la recerca del conductor a partir de la informació facilitada per la víctima i els diferents testimonis.

En menys d’una hora, el cos de seguretat municipal havia localitzat el propietari del vehicle implicat, identificat el conductor en el moment de l’accident i immobilitzat el vehicle en qüestió a més de posar el cas en coneixement de la Fiscalia de Menors.

Sobre el jove, menor d’edat i veí de Rubí, recau ara una investigació per diferents delictes que es podria ampliar a mesura que es coneguin més detalls dels fets.

La Policia Local de Rubí reitera que el Codi Penal contempla, segons les circumstàncies, penes de presó per als conductors causants d’accidents i per aquells que marxin del lloc de l’accident. Igualment, conduir un vehicle sense haver obtingut un permís de conducció pot suposar, també, una infracció penal.

El cos municipal recorda que la seguretat viària pivota sobre el dret a la vida i a la integritat física de les persones, és a dir, en el dret a no resultar morts ni ferits a un accident de trànsit i deriva en el deure de complir les normes viàries i en la convivència entre tots els diferents usuaris de la via. La seguretat viària és cosa de tots.