Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local incorporarà dotze agents L’Ajuntament ha engegat un procés de selecció per cobrir dotze places d’agent de la Policia Local https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Policia Local incorporarà dotze agents

L’Ajuntament ha engegat un procés de selecció per cobrir dotze places d’agent de la Policia Local

La Policia Local amplia la seva plantilla (Foto: Localpres).
La Policia Local amplia la seva plantilla (Foto: Localpres)

Ja està en marxa el procés de selecció per cobrir dotze places d’agent de Policia Local de Rubí, nou pel procediment de concurs oposició lliure i tres pel de concurs de mobilitat interadministrativa. Des d’aquest divendres ja es poden presentar les sol·licituds per optar aquests llocs de treball.

Les places per concurs d’oposició lliure estan obertes a la ciutadania en general que compleixi els requisits establerts a les bases i les de mobilitat a agents d’altres cossos de policia destinats a Catalunya.

Els interessats en les places lliures han de tenir nacionalitat espanyola, ser major d’edat i acreditar el títol de Graduat o Graduada en Educació Secundaria, Graduat o Graduada Escolar, Tècnic o Tècnica corresponent a cicles formatius de grau mitjà, Tècnic o Tècnica auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre d'equivalent superior. També hauran d’estar en  possessió dels permisos de conduir de les classes A2 i B així com disposar del certificat de coneixements del nivell intermedi de català, certificat de nivell B2 del MERC (antic nivell B), entre d’altres requisits.

Les persones que participin en aquest procés i que superin el tall del tribunal qualificador hauran de dur a terme un curs formatiu a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i, després d’aquesta formació, hauran d’estar un total de 12 mesos al cos municipal en període de pràctiques. Aquestes dues fases són remunerades.