Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local incorpora dos vehicles nous Continua la renovació del parc mòbil del cos municipal amb l’arribada de dos models més https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local incorpora dos vehicles nous

Continua la renovació del parc mòbil del cos municipal amb l’arribada de dos models més

Els nous vehicles són del model Seat Ateca (Foto: Ajuntament/Localpres).
Els nous vehicles són del model Seat Ateca (Foto: Ajuntament/Localpres)

La Policia Local de Rubí va iniciar a finals d’any la renovació dels seus vehicles que suposarà la incorporació d’un total de 10 automòbils. Ara, s’han incorporat dos Seat Ateca amb motor de benzina que se sumen als Toyota Prius de mecànica híbrida adquirits a finals d’any.

Els nous vehicles porten instal·lat un nou disseny dels elements distintius exteriors així com un nou pont òptic, que incrementa la seva visibilitat. Això permet augmentar la seguretat durant les intervencions i una major visibilitat per a la ciutadania.

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, emmarca aquestes novetats en la voluntat de dotar el cos de més i millors recursos: “aquestes adquisicions són un pas més en l’objectiu de millorar i enfortir els recursos de la nostra policia perquè puguin desenvolupar la seva tasca en les millor condicions i oferir el millor servei a la ciutadania”.

Aquesta renovació, que contempla la propera arribada de més automòbils, també va encaminada a la reducció d’emissions contaminants ja que, després de tota l’actualització del seu parc mòbil, la Policia Local només comptarà amb un vehicle dièsel, un Nissan Navara utilitzat, principalment, per l’ús per camins forestals i necessitats derivades d’inclemències meteorològiques.