Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local fa una crida a no abaixar la guàrdia amb les mesures preventives davant la Covid El cos municipal ha denunciat 54 persones durant el darrer cap de setmana per infraccions de les restriccions https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local fa una crida a no abaixar la guàrdia amb les mesures preventives davant la Covid

El cos municipal ha denunciat 54 persones durant el darrer cap de setmana per infraccions de les restriccions

La Policia Local vetlla pel compliment de normes per fer front la pandèmia (Foto: Ajuntament/Localpres).
La Policia Local vetlla pel compliment de normes per fer front la pandèmia (Foto: Ajuntament/Localpres)

La Policia Local ha iniciat 54 procediments  sancionadors des de divendres a la nit fins la matinada d’aquest dilluns relacionats amb les mesures adoptades per la Generalitat per fer front a la pandèmia. D’aquestes sancions, 14 tenen a veure amb infraccions del confinament municipal sense justificació, 17 estan relacionades amb activitats no permeses en l’àmbit de la restauració i 23 més són per altres tipus d’infraccions. D’aquestes últimes, la majoria són infraccions de la limitació de mobilitat nocturna i el consum compartit d’alcohol en espais públics. Per evitar la celebració d’aquestes trobades, el cos ha vigilat durant les nits diversos espais públics tan al nucli urbà com a les urbanitzacions, fet que ha permès efectuar set denúncies per aquest concepte.

Entre aquestes actuacions policials, destaca desallotjament per part del cos municipal d’un establiment de restauració ubicat a la plaça de la Constitució on s’hi celebrava una festa no permesa. L’actuació va comportar denúncia per a les persones organitzadores i a 17 persones més que assistien a la celebració. 

Davant d’aquests fets i l’actualització de restriccions, en vigor des d’aquest dilluns, la Policia referma la seva crida a mantenir una actitud responsable davant la situació sanitària.