Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local efectua dues detencions gràcies a la col·laboració ciutadana El cos agraeix i posa en valor la implicació de veïns i veïnes en les tasques de seguretat a Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local efectua dues detencions gràcies a la col·laboració ciutadana

El cos agraeix i posa en valor la implicació de veïns i veïnes en les tasques de seguretat a Rubí

La Policia Local agraeix la col·laboració de la ciutadania (Foto: Ajuntament/Localpres).
La Policia Local agraeix la col·laboració de la ciutadania (Foto: Ajuntament/Localpres)

La Policia Local de Rubí ha detingut recentment dos individus sospitosos d’haver comès robatoris. Aquests fets han estat possibles gràcies a la col·laboració de la ciutadania. Per això, el cos destaca aquesta cooperació que permet incrementar l’eficàcia de la tasca dels i les agents municipals.

La matinada de dijous 27 de maig, agents del cos municipal van detenir el presumpte autor d’un robatori a l’interior d’un vehicle. L’avís de veïns i veïnes de la zona de Can Fatjó van alertar la Policia Local de la presencia d’’una persona que intentava accedir a l’interior de diferents vehicles. Arran d’aquest avís i la descripció del sospitós, es va iniciar la recerca d’aquesta persona que finalment va ser detinguda. El detingut, veí de Rubí, de 21 anys i amb antecedents per delictes contra la propietat, portava en aquell moment estris que podien haver estat utilitzats per trencar els vidres dels vehicles i objectes que podrien haver estats robats d’aquests.

El detingut va ser traslladat a les dependències dels Mossos d’Esquadra i s’ha obert una investigació per esclarir si es tracta de l’autor de fets similars ocorreguts darrerament a la ciutat.

Una alerta ciutadana també ha permès detenir aquest cap de setmana, la matinada de dissabte, el possible autor d’un robatori amb violència i intimidació. Agents de la Policia Local han localitzat al carrer de Cervantes una persona víctima d’aquests fets que ha descrit el presumpte autor. Això ha permès la localització i detenció, una estona després a la plaça del Progrés, d’una persona que responia a la descripció. Aquest individu, veí de Rubí i de 19 anys, portava efectes del possible robatori i estava en possessió d’una arma blanca.   

Finalment, aquesta nit el cos ha procedit a la detenció d’una altra persona, en aquest cas com a presumpta autora d’un delicte de violència en l’àmbit de la llar. A hores d’ara, s’estan confeccionant les diligències d’aquest cas per part de la policia.