Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local deté una rubinenca per atemptar contra agents de l’autoritat i per un presumpte delicte contra la seguretat viària El cos municipal també ha arrestat quatre joves, tres d’ells menors d’edat, per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local deté una rubinenca per atemptar contra agents de l’autoritat i per un presumpte delicte contra la seguretat viària

El cos municipal també ha arrestat quatre joves, tres d’ells menors d’edat, per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle

Un dels vehicles de la flota de la Policia Local .
Un dels vehicles de la flota de la Policia Local

Aquesta setmana, la Policia Local de Rubí ha detingut una ciutadana per un presumpte delicte contra la seguretat viària i per atemptat contra agents de l’autoritat i, a la vegada, ha arrestat quatre joves més per robatori amb força a l’interior de vehicle.

La primera detenció va tenir lloc dimarts al vespre, quan una unitat del cos municipal va respondre un requeriment per accident de trànsit al c. Primer de Maig. A l’arribar-hi, van observar que un automòbil havia col·lidit amb altres vehicles estacionats i diversos testimonis els van informar que la conductora havia fugit del lloc amb el seu vehicle.

Els agents van aconseguir localitzar el cotxe fugit i la seva conductora, una dona de 43 anys que mostrava evidents símptomes de trobar-se sota els efectes de l’alcohol. Durant la intervenció, la rubinenca es va mostrar molt agressiva verbalment amb els policies i es negava a identificar-se. Quan els agents, esgotades totes les opcions legals, li van informar que hauria de ser traslladada a les dependències policials per ser identificada, la detinguda, entre crits i insults, va agredir-los, causant-los lesions de diversa consideració a la cara i als braços. Els agents van procedir a la detenció de la dona i van iniciar les diligències corresponents. En l'actuació hi va col·laborar una dotació del cos de Mossos d'Esquadra.

Robatori amb força a l’interior de vehicle
D’altra banda, la matinada de dimecres, dues unitats de la Policia Local van respondre un requeriment ciutadà al c. Perla, on informaven que havien vist un grup de joves voltant a prop de diversos vehicles estacionats i provant d’obrir els maleters.

Els agents van iniciar la recerca d’aquestes persones i van localitzar dos joves, que responien a una de les descripcions facilitades, que van engegar a córrer davant la presència policial, portant una motxilla amb ells. Moments després, els agents van aconseguir atrapar-los i, molt a prop, van localitzar dos altres joves a l’interior d’un vehicle que els van fer aixecar sospites.

Mentre s’entrevistaven amb els dos primers rubinencs, els altres agents van parlar amb el propietari del cotxe on es trobaven els altres dos joves, que els va afirmar que no havia donat permís a ningú per accedir-hi i que el seu cotxe havia d’estar tancat perfectament.

En revisar els efectes que duia un dels joves, els agents van trobar caràtules de CD i altres objectes que, segons van reconèixer, no eren seus i que havien estat robats de vehicles estacionats.

A la vista dels fets, els agents van procedir a la detenció dels quatre joves ─tres d’ells menors d’edat i un altre de 19 anys─ per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle i a la localització de les víctimes. Inicialment, es van localitzar dos propietaris de vehicles afectats i es continuen les gestions per esbrinar els propietaris de la resta d’objectes recuperats.