Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local deté dues persones aquest diumenge a la pl. Pearson i a l’av. Estatut Els agents també han intervingut en dues baralles més, un incendi en un vehicle, un furt a un establiment i diversos serveis arran de molèsties a la via pública, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Policia Local deté dues persones aquest diumenge a la pl. Pearson i a l’av. Estatut

Els agents també han intervingut en dues baralles més, un incendi en un vehicle, un furt a un establiment i diversos serveis arran de molèsties a la via pública, entre d’altres

Una de les detencions s’ha realitzat a la zona de la pl. Pearson (foto: Ajuntament de Rubí).
Una de les detencions s’ha realitzat a la zona de la pl. Pearson (foto: Ajuntament de Rubí)

Aquest diumenge a la tarda, la Policia Local de Rubí ha efectuat dues detencions. La primera d’elles s’ha realitzat poc abans de les 14 h, quan el cos policial ha estat requerit prop de la plaça del Doctor Pearson per la presència d’una persona ferida amb arma blanca. Mentre la patrulla recavava informació de la víctima i s’esperava l’assistència sanitària, una segona unitat policial ha localitzat prop del lloc un home que, tant la seva descripció com la seva vestimenta, coincidia amb la del presumpte agressor.

Els agents han procedit a la seva detenció, a la qual s’ha resistit, resultant ferits de caràcter lleu dos policies. La Policia Local ha iniciat les primeres diligències, que han estat traspassades al cos de Mossos d’Esquadra, que continua les investigacions.  

Posteriorment, pels volts de les 15.30 h, la Policia Local també ha estat requerida arran d’un accident de trànsit a l’avinguda de l’Estatut, a l’alçada de la plaça de l’Agricultura. En personar-s’hi, els agents han comprovat que es tractava d’una col·lisió amb un sol vehicle implicat, detectant-se en la persona conductora símptomes de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques. Quan ha estat requerida per a identificar-se, aquesta s’hi ha negat, intentant fugir del lloc. Els agents ho han impedit, moment en què han estat agredits i han hagut de procedir a la seva detenció. Així mateix, ha causat lesions als agents durant la detenció i danys al vehicle patrulla durant el seu trasllat.

 

Altres actuacions

Durant el cap de setmana, el cos policial també ha intervingut en dues baralles més, un incendi en un vehicle, quatre accidents de trànsit, un furt a un establiment, dos serveis derivats de les incidències climatològiques de dissabte, diversos serveis arran de molèsties a la via pública, un despreniment de façana i s’han planificat 8 serveis de control de les limitacions de mobilitat establertes per les autoritats sanitàries.