Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local desmantella una plantació de marihuana El cos municipal ha instruït diligencies contra contra un veí de Rubí per delicte contra la salut pública https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La Policia Local desmantella una plantació de marihuana

El cos municipal ha instruït diligencies contra contra un veí de Rubí per delicte contra la salut pública

Detall de la plantació trovada (Foto: Ajuntament).
Detall de la plantació trovada (Foto: Ajuntament)

La Policia Local de Rubí ha desmantellat una plantació de marihuana ubicada a l’interior d’un pis del carrer de la Verge de Fàtima. Els fets van tenir lloc dilluns de la setmana passada, 8 de novembre, durant les tasques de control d’un petit incendi al mateix carrer.

Mentre els i les agents locals col·laboraven amb el cos de Bombers de la generalitat en les tasques d’assegurament i ventilació dels pisos afectats, es va localitzar en un d’ells

un total de 186 plantes de marihuana així com diferents dispositius i eines per al seu cultiu interior i intensiu. Per aquest fet, el cos municipal ha denunciat penalment un veí de Rubí 30 anys per un delicte contra la salut pública.  

Amb la col·laboració dels bombers, es va fer una primera actuació per assegurar la connexió elèctrica del pis. Actualment s’investiga l’existència de possibles fraus del fluid elèctric que alimentava la plantació.

Imatges relacionades

Eines i productes per al cultiu decomisats (Foto: Ajuntament)
Eines i productes per al cultiu decomisats (Foto: Ajuntament)