Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local de Rubí renova part de la seva flota de cotxes patrulla L’adquisició dels nous vehicles s’ha realitzat en el marc del conveni signat l’any 2014 amb l’Associació Catalana de Municipis i el Consorci Català per al Desenvolupament Local https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/la-policia-local-de-rubi-renova-part-de-la-seva-flota-de-cotxes-patrulla/@@images/image/preview

La Policia Local de Rubí renova part de la seva flota de cotxes patrulla

L’adquisició dels nous vehicles s’ha realitzat en el marc del conveni signat l’any 2014 amb l’Associació Catalana de Municipis i el Consorci Català per al Desenvolupament Local

L’alcaldessa, el regidor de Seguretat Ciutadana i representants de la Policia Local, amb els nous vehicles del cos policial (foto: Localpres).
L’alcaldessa, el regidor de Seguretat Ciutadana i representants de la Policia Local, amb els nous vehicles del cos policial (foto: Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha renovat, durant l’últim mig any, vuit unitats de la flota de cotxes patrulla de la Policia Local de la ciutat. En aquests moments, el cos policial disposa d’un total de 12 vehicles i 10 motos. L’adquisició de les noves unitats s’ha dut a terme en el marc de l’acord que el Consistori rubinenc va signar l’any passat amb l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i el Consorci Català per al Desenvolupament Local (CCDL), que possibilita la contractació centralitzada del subministrament de vehicles de serveis policials.

Així, en virtut d’aquest acord marc, les corporacions adherides al conveni gaudeixen d’unes millors condicions econòmiques a l’hora d’aprovisionar-se dels cotxes patrulla, gràcies al fet de realitzar les comandes conjuntament.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Rafael Güeto, ha explicat que “amb l’adquisició d’aquests nous cotxes patrulla volem dotar la Policia Local dels millors vehicles per a que els agents puguin dur a terme la seva tasca diària en les millors condicions. La seguretat ─ha confirmat el regidor─ serà un pilar important durant aquest mandat”.

Des del desembre de 2014 fins ara s’han anat renovant diferents patrulles policials, que tenen un ús intensiu a l’estar les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any de servei. Les noves adquisicions són sis Seat Altea nous i dos Nissan Qashqay, que se sumen a la furgoneta d’atestats, el 4x4, les dues patrulles de paisà i les deu motos ─sis d’elles elèctriques─ de què ja disposava la Policia Local.

Imatges relacionades

Les noves adquisicions són sis Seat Altea nous i dos Nissan Qashqay, que se sumen als vehicles que ja tenia la Policia Local (foto: Localpres)
Les noves adquisicions són sis Seat Altea nous i dos Nissan Qashqay, que se sumen als vehicles que ja tenia la Policia Local (foto: Localpres)