Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Plana de Can Bertran, la Zona del Mercat i del Segle XXI són les properes estacions de l’Alcaldia als Barris Amb aquestes visites, Alcaldia als Barris recollirà noves propostes i demandes del veïnat i els comerciants així com també farà balanç de les peticions de la primera visita. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

La Plana de Can Bertran, la Zona del Mercat i del Segle XXI són les properes estacions de l’Alcaldia als Barris

Amb aquestes visites, Alcaldia als Barris recollirà noves propostes i demandes del veïnat i els comerciants així com també farà balanç de les peticions de la primera visita.

El mercat és un dels punts a visitar (Foto: Localpres).
El mercat és un dels punts a visitar (Foto: Localpres)

El despatx d’alcaldia torna a sortir al carrer la setmana vinent per recórrer els sectors Progrés, Rubí 2000, Segle XXI, la Plana de Can Bertran i la Zona del Mercat.

La primera aturada de l’alcaldessa, Ana María Martínez, serà el Centre d’Atenció Primària (CAP) Anton de Borja. La comitiva visitarà aquest equipament entre les 10 h i les 11.30 h d’aquest dilluns. La següent cita serà una passejada per la zona Progrés i Rubí 2000 entre les 12 h i les 13.30 h. A la tarda, entre les 17 h i les 18.15, visitarà la zona Rubí Segle XXI on mantindrà una reunió oberta al veïnat a l’Hotel Sant Pere.

Dimarts serà el torn de la Plana de Can Bertran. Entre les 12 h  i les 13.30, l’alcaldessa, Ana María Martínez, i la resta de l’àrea d’alcaldia visitaran el Pla dels Segadors. A la tarda, es desplaçaran a la Plana de Can Bertran que recorreran entre les 16 h i les 17 h. La jornada finalitzarà amb una reunió oberta a la seu de l’Associació de Veïns de la Plana de Can Bertran.

La ronda acabarà dimecres amb la visita al barri del Mercat que constarà d’una visita a l’equipament municipal entre les 10 h i les 11.30 h i un recorregut pel barri entre les 16.30 i les 18 h. Finalment, els veïns i veïnes estan convocats a una reunió oberta que tindrà lloc a la seu de l’Associació de Veïns de la Zona Mercat entre les 18.30 h i les 20 h.