Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pista de gel de Rubí atrau 9.356 patinadors La instal·lació ubicada a la plaça de la Nova Estació va tancar el passat diumenge amb un balanç d’assistència molt positiu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La pista de gel de Rubí atrau 9.356 patinadors

La instal·lació ubicada a la plaça de la Nova Estació va tancar el passat diumenge amb un balanç d’assistència molt positiu

La pista de gel ha gaudit d’una bona acceptació (foto: Localpres).
La pista de gel ha gaudit d’una bona acceptació (foto: Localpres)

La pista de gel que s’ha instal·lat durant les festes nadalenques a la plaça de la Nova Estació ha registrat un total de 9.356 patinadors, xifra que representa un increment de 108 usuaris respecte a l’any anterior. D’aquests, 1.273 han fet ús de vals de descompte de 2 € proporcionats pels comerços que integren la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí.

L’activitat ha estat organitzada novament per l’empresa N-ICE Skating amb el suport del Servei de Comerç de l’Ajuntament i la col·laboració de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí. Amb aquesta proposta, s’ha volgut proporcionar una opció de lleure per a tota la família, i especialment per als més joves, facilitant d’aquesta manera que els rubinencs i rubinenques es quedessin a gaudir del Nadal a la seva ciutat.

El regidor de Comerç, Rafael Güeto, també ha evidenciat el valor que ha tingut la pista de gel per als comerciants de la ciutat: “El Nadal ha tingut dos grans pols d’atracció a Rubí, com són la Fira de Nadal i la carpa d’activitats a la plaça Doctor Guardiet i la pista de gel a la plaça de la Nova Estació. Això, sumat a altres activitats de dinamització que s’han organitzat des de diferents serveis de l’Ajuntament i entitats locals, ha ajudat a consolidar un circuit de passeig al llarg de l’eix comercial del Centre. Creiem que cal apostar per aquestes dinàmiques que donen vida a la ciutat però que també la reactiven des del punt de vista econòmic”.

La principal novetat en aquest segon any de funcionament és que s’ha optat per una pista més eficient a nivell energètic, un objectiu que s’ha aconseguit emprant electricitat provinent de la xarxa municipal i, per tant, d’origen 100% renovable. “Per a nosaltres era important reduir l’impacte mediambiental d’aquesta instal·lació i ser coherents amb les polítiques que estem impulsant a favor de l’eficiència energètica i les energies renovables”, ha recordat Güeto.