Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La participació a Rubí és del 56,83% a les 18 h, gairebé 5 punts més que el 2011 Els col·legis electorals tancaran a les 20 h, moment en què es coneixerà la dada definitiva de participació i s’iniciarà l’escrutini de vots https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La participació a Rubí és del 56,83% a les 18 h, gairebé 5 punts més que el 2011

Els col·legis electorals tancaran a les 20 h, moment en què es coneixerà la dada definitiva de participació i s’iniciarà l’escrutini de vots

Les votacions s'estan produint amb plena normalitat (foto: Localpres).
Les votacions s'estan produint amb plena normalitat (foto: Localpres)

A les 18 h, un total de 30.510 rubinencs i rubinenques havien votat a les eleccions generals. Aquesta participació representa un 56,83% del cens, un percentatge gairebé cinc punts superior al dels comicis del 2011, quan la participació va ser del 51,94% a la mateixa hora. En aquesta jornada electoral, 53.690 rubinencs i rubinenques estan cridats a escollir la composició del Congrés dels Diputats i del Senat.

Les 83 meses electorals, situades a 27 col·legis de Rubí, s’han obert puntuals a les 9 h. La jornada està transcorrent amb total normalitat, sense incidències remarcables.

El detall de participació per meses, seccions i districtes es pot consultar i descarregar a www.rubi.cat/eleccions. En aquest mateix apartat, a partir de les 20 h, es donaran a conèixer les dades definitives de participació i l’evolució de l’escrutini de vots. La jornada també es podrà seguir través de l’app per a dispositius mòbils Rubí Eleccions, que enguany incorpora com a novetats els avanços de participació, la possibilitat de compartir gràfiques i continguts, així com una secció de notícies sobre els comicis.