Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La participació a les 18 h a Rubí supera en gairebé sis punts la dels comicis municipals del 2011 A falta de dues hores per tancar els col·legis electorals, un total de 20.590 electors (38,28%) ja han exercit el seu dret a vot https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

La participació a les 18 h a Rubí supera en gairebé sis punts la dels comicis municipals del 2011

A falta de dues hores per tancar els col·legis electorals, un total de 20.590 electors (38,28%) ja han exercit el seu dret a vot

Igual que a les 14 h, la participació a les 18 h a Rubí ha tornat a ser superior a la registrada ara fa quatre anys (foto: Localpres).
Igual que a les 14 h, la participació a les 18 h a Rubí ha tornat a ser superior a la registrada ara fa quatre anys (foto: Localpres)

El segon avanç de participació d’aquestes eleccions municipals, que s’ha donat a conèixer pocs minuts després de les 18 h, indica que un total de 20.590 rubinencs (38,28%) ja han emès el seu vot. Aquesta xifra és gairebé sis punts superior a la de fa quatre anys a la mateixa hora. D’aquesta manera, es confirma la tendència a l’alça pel que fa a la participació en aquests comicis locals a Rubí ─a les 14 h ha estat del 27,75%, un 3,24% més que a les eleccions municipals del 2011─.

Les properes dades sobre participació es faran públiques poc després de les 20 h, quan es tanquin els col·legis electorals i s’iniciï l’escrutini de vots. Aleshores es coneixerà el nombre total de rubinencs que aquest diumenge han decidit acudir a les urnes per escollir els seus representants municipals pels pròxims quatre anys.

El seguiment de la jornada electoral es pot fer tant a través de www.rubi.cat/eleccions com de l’aplicació gratuïta "Rubí Eleccions", que es pot descarregar a Google Play i a l’Apple Store.